[Žinios trumpai] „Pasaulis jau stebi prasidedančią Rusijos griūtį“: JAV generolas paskelbė, kiek laiko truks agonija  ()

Pasaulis jau dabar stebi Rusijos Federacijos žlugimą, mano amerikiečių generolas Benas Hodgesas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas Benas Hodgesas yra įsitikinęs, kad Putino invazija į Ukrainą paskatins pačios Rusijos byrėjimo pradžią. Ir jei devintajame dešimtmetyje Vakarai nebuvo pasiruošę SSRS žlugimui, tai dabar reikia ruoštis Rusijos žlugimui.

Rugsėjo 12 dieną generolas davė interviu ABC kanalui, kuriame atkreipė dėmesį į Rusijos Federacijos žlugimo problemą. Pasak jo, Rusijos byrėjimas jau pastebimas.

Rusijos kariuomenės veiksmuose Ukrainoje matyti, kokį korupcijos lygį Rusijos Federacija pasiekė vadovaujant Putinui. Su kiekvienais metais korupcijos lygis auga ir paprastiems šalies piliečiams tuoj bus nepakeliamas. Taip pat artimiausiu metu Rusijos Federaciją nubaus tiek energijos išteklių, tiek ginklų eksporto sumažėjimas.

Hodgesas priminė, kad Rusijos Federacijos gyventojai yra ne tik rusai, bet ir 120 skirtingų etninių grupių žmonės. Būtent pastarieji už karą Ukrainoje moka didžiausią kainą. Daug žuvusiųjų iš Čečėnijos, Sibiro, o Maskvos ir Sankt Peterburgo gyventojų vyrai praktiškai nedalyvauja kare.

 

Generolas ragina Vakarus dabar ruoštis Rusijos Federacijos žlugimui, kad nebūtų tokio chaoso kaip subyrėjus SSRS.

(154)
(5)
(149)

Komentarai ()