„Jam negalima gerti, su jo galva yra negerai“: buvusi V. Putino žmona atskleidė kruopščiai slepiamų detalių apie diktatorių  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas turi sadistinių polinkių, sako buvęs jo draugas Sergejus Pugačiovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos bankininkas, milijardierius Sergejus Pugačiovas kalbėjo apie asmeninį pokalbį su Liudmila Putina, kai ji dar buvo ištekėjusi už Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino. Ji skundėsi savo vyro žiaurumu.

To pokalbio detales Pugačiovas paskelbė interviu Ukrainos žurnalistui Dmitrijui Gordonui.

Pasak milijardieriaus, pokalbis įvyko diktatoriaus dvare Novo-Ogariovo mieste, kur jie „virtuvėje“ gėrė vyną. Putinas „prisigėrė“ ir pareikalavo tęsti pokylį, kurį jo žmona priėmė itin skausmingai ir net verkė. „Išgėrėme porą taurių. Sakau: „Išgerkime dar vieną gėrimą.“ – O Liudmila man sako: „Visko, prašau nepilti!“ – O jis: „Nagi, viskas gerai, aš išgersiu“.

Mes gėrėme. Tada Liudmila apsiverkė ir išėjo... Dėl to mes išsiskirstėme. Liudmila verkė. Aš jos paklausiau: „Kas atsitiko, ko tu taip jaudiniesi? Ir ji sako: „Jis negali gerti! Ar supranti, koks jis sadistas? Jis dabar išgers, pradės mane gnaibyti, traiškyti, rodys dziudo techniką. Aš po to savaitę sumušta negaliu niekur išeiti!“.

 

Pugačiovas užsiminė, kad Putinui su galva ne viskas gerai. Tai, jo teigimu, rodo ir tai, kad Rusijos Federacijos diktatorius atnaujino politinių žmogžudysčių praktiką, taip pat ir užsienyje. Akivaizdu, kad Rusijos Federacijos prezidentui žmogaus gyvybė nieko verta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(9)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: