„Žiedų valdovas“: V. Putino dovana NVS „kolegoms“ sukėlė tikrą sprogimą internete (Foto)  ()

Rusijos lyderį, įteikusį žiedus NVS šalių vadovams kaip dovaną, internautai palygino su tamsos valdovu Sauronu iš „Tolkieno visatos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NVS šalių vadovų susitikime Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas kiekvienam iš jų įteikė po žiedą su naujametiniais sveikinimais ir užrašu „Rusija“. Apie tai pranešė Baltarusijos „Telegram“ kanalas „Pul Pervogo“, kurį administruoja Aleksandro Lukašenkos spaudos tarnyba.

Vladimiras Putinas suvenyrams paruošė devynis aukso žiedus. Kiekviename iš jų puikuojasi NVS simboliai ir sveikinimas „Laimingų Naujųjų 2023 metų“, taip pat užrašas „Rusija“.

Vieną iš jų Rusijos prezidentas nešiojo ant piršto. Kitus jis įteikė Azerbaidžano prezidentui Ilhamui Alijevui, Armėnijos ministrui pirmininkui Nikolui Pašinianui, Baltarusijos diktatoriui Aleksandrui Lukašenkai, Kazachstano vadovui Kasymui-Žomartui Tokajevui, Kirgizijos prezidentui Sadirui Zhaparovui, Tadžikistano vadovui Emomaliui Rahmonui, Turkmėnijos prezidentui Serdarui Berdimuhamedovui.

„Pul Pervogo“ kanalo skelbiama informacija, be paties Putino, žiedą užsimovė tik Baltarusijos atstovas Aleksandras Lukašenka. Likę valstybių vadovai Rusijos prezidento dovanų nenešiojo.

 

Savo ruožtu Rusijos vadovo spaudos sekretorius Peskovas sakė, kad „nereikia susitelkti ties žiedais. Tai tik naujametinis suvenyras. Nieko ypatingo jame nėra“.

 

Nepaisant to, internetas „sprogo“ memų, pašiepiančių tokią Rusijos prezidento iniciatyvą.

Putinas jau lyginamas su garsiosios Tolkieno trilogijos „Žiedų valdovas“ herojumi – tamsos valdovu Sauronu, išdalinusiu devynis žiedus devynių karalysčių valdovams, po kurių šie tapo jo vergais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(2)
(31)

Komentarai ()