Prasidėjo totalus pamišimas: skelbiama, kiek rusų norėtų atšaukti „karinę operaciją“  ()

Dauguma vyresnių rusų mano, kad Rusija juda teisinga kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Russian Field“ apklausos rezultatai rodo daug rusų nejaučia neigiamų karo prieš Ukrainą padarinių.

Dažniausiai respondentai teigė, kad „karinė operacija“ niekaip nepaveikė jų gyvenimo (37 %), tačiau dalis respondentų nurodė, kad tai turėjo įtakos jų pragyvenimo lygiui, pajamoms ir kainoms (22 %). Tiek pat rusų nurodė jaučiantys pasekmes psichinei sveikatai.

42 % 30-44 metų amžiaus respondentų pažymėjo, kad jaučia vadinamosios „specoperacijos“ poveikį pragyvenimui. Iš tų, kurie jaučia karo poveikį gyvenimo kokybei, 56 % pritaria perėjimui prie taikos derybų, o 52 % atšauktų „karinės operacijos“ pradžią. 

Vyresni nei 60 metų respondentai dažniausiai (34 %) teigė, kad karas neturi jokios įtakos kasdieniam gyvenimui. Be to, šios amžiaus grupės atstovai dažnai (80 %) mano, kad Rusija juda teisinga kryptimi.

Neįtikėtina, bet net 64 % vyriausiųjų neatšauktų karinės operacijos prieš Ukrainą, net jei turėtų galimybę grįžti ir jos tiesiog nepradėti.

 

Tarp respondentų, pastebėjusių karo poveikį pajamoms ir kainoms, 56 % pritaria perėjimui prie taikos derybų, o 52 % atšauktų „karinės operacijos“ pradžią.

Taigi, net po metų karo, daugybės aukų, didžiulio ekonominio nuosmūkio užbaigti ar iš vis nepradėti karo nori labai mažai rusų. Kažkoks visuotinis pamišimas ir imperinės didybės manija. 

(8)
(56)
(-48)

Komentarai ()