Siaubą keliantis video: nufilmuota, ką iškasa slidininkas giliai po sniegu  ()

Incidentas įvyko, kai snieglentininkas čiuožė „Mount Baker“ slidinėjimo trasoje Vašingtono šiaurės vakaruose ir buvo palaidotas medžio šulinyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogus, kuris buvo palaidotas po sniegu, buvo identifikuotas kaip Ianas Stegeris

Socialinėje žiniasklaidoje pasirodė siaubą keliantis vaizdo įrašas, kuriame matyti dramatiškas žmogaus, kuris galva žemyn buvo palaidotas sniege, išgelbėjimas. Pasak „Fox News“, incidentas įvyko, kai snieglentininkas čiuožė „Mount Baker“ slidinėjimo zonoje Vašingtono šiaurės vakaruose ir buvo palaidotas medžio šulinyje (medžio šulinys yra vieta aplink medį, kurioje susikaupia mažiau sniego).

Laimei, slidininkas, vardu Francisas Zuberis, pastebėjo jį ir pašėlusiai pradėjo valyti sniegą, kad jį išgelbėtų.

„Twitter“ naudotojas pasidalijo gelbėjimo vaizdo įrašu su prierašu: „Šis žmogus yra HEROJUS. Franciso Zuberio kamera, esanti ant  galvos rodo, kaip jis gelbsti snieglentininką, kuris žemyn galva buvo palaidotas sniege „Mount Baker“ kurorte, Vašingtone! Laimei, pastebėjo jį, kai beveik aplenkė.

Vaizdo įraše rodoma, kaip F. Zuberis čiuožia snieglente per storas sniego paklodes. Pastebėjęs iš sniego kyšančią snieglentę, jis įtaria, kad po sniegu įstrigo žmogus. Jis klausia: „Ar tau viskas gerai?“ Kai negauna atsakymo, jis skubiai pradeda valyti sniegą.

 

 

 

Po kurio laiko matoma vyro ranka ir F. Zuberis vėl klausia, ar jam viskas gerai ir ar jis girdi. Tada jis patikina snieglentininką, kad jį ištrauks, ir pašėlusiai pradeda kasti sniegą. F. Zuberis pagaliau atidengia vyro veidą ir pašalina sniegą nuo jo burnos.

„Gerai, tau gerai. Aš tave supratau, - sakė F. Zuberis. – Gerai, mes abu akimirką atgausime kvapą, tada aš padėsiu tave iškasti“. Tada jis griebia kastuvą.

 

Kalbėdamas apie incidentą, F. Zuberis sakė „CBS News“: „Manau, kad [jis buvo palaidotas] kažkur tarp penkių ir septynių minučių, jis tikriausiai išbuvo trečdalį arba pusę savo galimo išgyvenimo laiko“.

Vaizdo įrašas išplito, o interneto vartotojai F. Zuberį pavadino didvyriu, sėkmingai išgelbėjusį įstrigusį snieglentininką. Vienas iš jų rašė: „Koks neįtikėtinas, gyvybę gelbstintis poelgis, rodantis veikiantį tikrą herojų. Dėkojame, kad dalinatės“. Kitas pakomentavo: „Bičiuli, tu esi tikras herojus. Yra 100% tikimybė, kad jis būtų miręs be tavo pagalbos“.

Trečiasis rašė: „Tu esi 100% šio vaikino angelas sargas. Tikimybė, kad jūs abu ne tik atsidursite tiesiai prieš tuos konkrečius medžius, o tu paskui sustosi ir pažiūrėsi, yra milijonas prieš 1. Ir turėsi kastuvą. Šis vaikinas turėjo keletą minučių išgyventi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)

Komentarai ()