Putinistas Depardieu pateko į skandalą – 13 moterų kaltina jį, padarius nusikaltimą  ()

13 viešai pareiškė kaltinimus, tačiau tik trys kreipėsi į policiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzų aktorius Gerardas Depardieu, išgarsėjęs dėl savo kraujo ištroškusios V. Putino politikos palaikymo, pateko į skandalą. 13 moterų jį apkaltino seksualiniu priekabiavimu ir išžaginimu. Įžymybė neigia visus kaltinimus. Apie tai rašo „Mediapart“, remdamasi savo šaltiniais.

Viena iš moterų pasakojo, kad G. Depardieu ją įtikino seksualiniam intymumui filmavimo aikštelėje. Pareiškėjų teigimu, toks aktoriaus elgesys tęsiasi nuo 2004 m.

Atkreipkite dėmesį, kad tai ne pirmas toks kaltinimas putinistui. Prieš penkerius metus aktorė Charlotte Arnold sakė mačiusi, kaip G. Depardieu per repeticiją kaimo namuose išprievartavo merginą. Tada Charlotte pateikė prašymą teisėsaugos institucijoms, tačiau byla buvo nutraukta, nes pritrūko įrodymų. 2021 metais aktorė pakartojo kaltinimus.

G. Depardieu neslepia, kad palaiko kruviną Kremliaus politiką. Neseniai, kalbėdamas apie plataus masto Rusijos Federacijos karą prieš Ukrainą, jis teigė, kad tai neturėjo įtakos jo meilei šaliai agresorei.

 

„Nekenčiu, kai politika ir vaidyba maišosi. Nenoriu apie tai kalbėti daugiau, nei apie tai, kad karas yra didelė nesąmonė“, - spaudai sakė G. Depardieu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: