„Privertė graužti savo telefoną“. Net FSB pašiurpo, ką padarė Rusijos policininkai  ()

Rusijoje beprotybė tęsiasi visuose valdžios lygiuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje – naujas policijos savivalės atvejis. Du policijos pareigūnai privertė vyrą graužti savo telefoną, nes skundėsi jais.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Baza“.

Incidentas įvyko balandžio pradžioje Vologdos srityje, Didžiojo Ustiugo mieste. Sergejus Usovas buvo gydomas ligoninėje po to, kai jį sumušė rajono policijos pareigūnas Maksimas Mochnatkinas.

Pastarasis nusprendė „aplankyti“ Usovą ligoninėje. Į pagalbą pasiėmė kolegę policininkę. Sužinoję, kad pacientas spėjo pasiskųsti dėl sumušimo, dėl kurio jis buvo paguldytas į ligoninę, policija privertė Usovą įsikišti telefoną į burną ir graužti jį, kol jis sulūžo.

„Tada vyras buvo pristatytas į policijos komisariatą, vėl sumuštas ir suimtas 10 parų – už tariamai melagingą policijos iškvietimą ir administracinės priežiūros pažeidimą (Usovas anksčiau buvo teistas)“, – rašo „Baza“.

 

Policijos pareigūnų nelaimei, šia byla susidomėjo FSB. Po audito abu rajono policijos pareigūnai buvo atleisti iš darbo ir jiems iškelta baudžiamoji byla pagal straipsnį dėl piktnaudžiavimo valdžia kankinant. Dabar jiems gresia iki 12 metų kalėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()