Vyras į paodį implantavosi magnetus „iPod“ grotuvui pritvirtinti (Video)  (12)

Panašu, kad „Apple“ produktų kultas neturi proto ribų. Dėl technologinių žaisliukų žmonės pasiryžę netgi save žaloti. Štai vienas Niudžersio (JAV) tatuiruočių meistras, mėgstantis savo „iPod“ muzikos grotuvą, bet negalintis pakęsti apyrankių jam tvirtinti, į savo dilbį implantavo magnetus, prie kurių galima pritvirtinti patį grotuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol nepasklido naujienos apie dar vieną jauną žmogų, kuriam "nupuvo" ranka, galima manyti, kad projektas buvo sėkmingas.

Pirsingo ir tatuiruočių meistras Dave'as Hurbanas neseniai pats sau pabuvo jūrų kiaulyte. Pasinaudodamas žnyplelėmis ir adata jis sau į dilbį kiek aukščiau riešo implantavosi keturis nedidelius magnetus. Atstumai tarp magnetų buvo specialiai parinkti taip, kad atitiktų grotuvo „iPod nano“ kampus. D. Hurbanas, procedūrą nufilmavęs ir patalpinęs svetainėje „Youtube“, savo darbą pavadino „iDermal“.

Pasak menininko, procedūra nebuvo pati skausmingiausia iš visų, kurias jis yra sau atlikęs. Tatuiruočių meistras sakė jau išbandęs „iDermal“ lauko sąlygomis: „Galiu su juo bėgioti ir grotuvas nenukrenta. Jau buvau sporto salėje ir bėgau su grotuvu ant rankos“.

os vaizdo pasakojimui pasirodžius internete, pasipylė komentarai. Daugumos žmonių pirmoji reakcija - „fu, šlykštu“. Kita vertus, tai nėra visiškai nelogiškas poelgis menininkui, kuris „puošia“ žmones pridarydamas skylių jų kūne – kažkada kas nors vis vien būtų žengęs pirmą žingsnį, rašo discovery.com.

Ir nors reikia tik džiaugtis, jog kai kuriose vaizdo įrašo vietose vaizdas pagreitinamas, D. Hurbano sprendimą iš dalies galima suprasti: nors „Apple“ parduotuvės yra pilnos įvairiausių aksesuarų, nėra labai daug elegantiškų būdų prie rankos pritvirtinti grotuvą nenaudojant specialios ar tam tikslui paties vartotojo pritaikytos apyrankės.

O gal „iDermal“ taps dar vienu „standartiniu“ aksesuaru? Daugiau apie filosofines mintis keliantį Dave'o Hurban'o polėkį žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)