„Rovio“ ruošia „Angry Birds“ filmą  (7)

Kompanijos „Rovio“ žaidimas „Angry Birds“ tapo tikra sensacija, o jį yra žaidę šimtai milijonų išmaniųjų telefonų naudotojų. Mes turime „Angry Birds“ stalo žaidimų, gėrimų, saldainių, figūrėlių, tačiau to negana. Ruošiamas ir didelio biudžeto „Angry Birds“ filmas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filmas, kuris turi „Angry Birds: The Movie“ vardą, pasirodys dar negreit, tiksliau 2016 metų vasarą, tačiau jis jau pradedamas planuoti. Vienu iš filmo prodiuserių dirbs Johnas Cohenas, kuris prisidėjo ne tik prie puikaus animacinio filmo „Despicable Me“ (Bjaurusis Aš), tačiau ir prie tragiškų „Alvin and the Chipmunks“ (Alvinas ir Burundukai) bei „Hop“ (Op).

Šio 3D animacinio filmo skirtumas yra tas, jog „Rovio“ neleis jo kuruoti Holivudo kompanijoms, tačiau tai darys pati, kaip ir viską finansuos. Tai leis kompanijai sukurti tokį „Angry Birds“ filmą, kokio suomiai ir nori. Ir jei kompanijai pasiseks taip, kaip su pirmuoju žaidimu, filmas taps sensacija. Daugiau informacijos, deja, nepranešama, o tikėtis jos artimiausiu metu – naivu. Filmas pasirodys tik 2016.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(11)

Komentarai (7)