Youtube pasirodė ištrauka iš filmo apie Steve Jobs ir Steve Wozniak (Video)  (2)

Praėjusį penktadienį festivalyje „Sundance“ (JAV) įvyko Steve Jobs autobiografinio filmo „jOBS“ premjera (su nuoroda į Steve Wozniak autobiografiją „iWoz“). JAV kino teatruose filmas debiutuos balandžio 19 d.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-01-28 Youtube pasirodė ištrauka iš filmo apie Steve Jobs ir Steve Wozniak (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindiniame vaidmenyje pamatysime Holivudo aktorių Ashton Kuthcer, o Steve Wozniak vaidmenį šiame filme atlieka Josh Gad.

Savo ruožtu, puslapis Inside Movies kažkokiu būdu gavo ilgai laukto filmo gabalėlį. Fragmentas skirtas ginčui tarp Steve‘o Jobs‘o ir „Wozo“ kompanijos Hewlett Packard automobilių stovėjimo aikštelėje. Pokalbis sukasi aplink naują operacinę sistemą, sukurtą Wozniak‘o.

„Tai laisvė! Laivė kurti, daryti, statyti – menininko laisvė, asmenybės laisvė!“ – tarsi kupinas nevilties aiškina Ashton Kutcher. „Ką jau ten!…”- neišlaiko Josh Gad, leisdamas žiūrovui suprasti, kad jis beveik pasidavė ir greitai bus kulminacija. „Net jeigu tu kurtum tokiems sergantiems žmonėms, kaip mes su tavimi, kas vargiai tikėtina, niekas nepirks kompiuterio, niekas!“. Ir čia A. Kutcher atsistoja į jau pažįstamą pozą, kad pasakytų sparnuotą frazę: „Kaip gali žmogus žinoti, ko jis nori, jei jis to niekada nematė?“.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (2)