10 metų berniukas, laisvai kalbantis atbulai (Video)  (9)

.ku.oc.phargeleT ųtirb aibleks ,ialubta ablak iavsial sij – ąmijėbeg įtnaiknertirp irut (tessiB noremaC) satesiB sanoremaK sojitokŠ ši sakuinreb ųtem seitmišeD


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mėginote perskaityti balsu? Pinasi? :) O štai vos dešimties sulaukęs Škotijos pilietis tokiais sakiniais įpratęs kalbėti lyg niekur nieko – jis aplinkinius stebina sugebėjimu kalbėti atbula anglų kalba. Savo gimtosios kalbos žodžius iš kitos pusės vaikinukas gromuliuoja taip lengvai, kaip dauguma Jungtinės Karalystės gyventojų – įprastinę anglų kalbą.

Kamerono Biseto tėvai į portalą „Youtube.com“ įkėlė vaizdo siužetą, kuriame unikalus berniuko sugebėjimas nufilmuotas su visais deramais įrodymais. Vaizdelis peržiūrėtas daugiau kaip milijoną kartų. Įrodymų, kad Kameronas „šneka į kitą pusę“, pateikia „iPad“ programėlė, kuri garso įrašą transliuoja atbulai – taip įrenginys išverčia keistą šnektą į suprantamą anglų kalbą.

„Šiandien ėjau į lauką ir važinėjausi dviračiu.“ „Vasarą atostogauti važiuosiu į Kanadą.“ „Iškritau iš lovos ir nusileidau ant galvos.“ Šias frazes vaikinukas įgarsino atbulai.

O bene labiausiai stulbinantis Kamerono atbuleivinis pasiekimas – jis be vargo atbulai ištaria garsiąją Merės Popins dainą „Supercalafragilisticexpialidotious“. Štai taip.

Beje, pirmoji pastraipa įprastine kryptimi turėjo būti perskaityta taip: „Dešimties metų berniukas iš Škotijos Kameronas Bisetas (Cameron Bisset) įvaldęs pritrenkiantį gebėjimą – jis laisvai kalba atbulai, skelbia britų Telegraph.co.uk.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(0)

Komentarai (9)