Kalėdinis Čako Noriso špagatas Ž. K. Van Damui ir jo triukui ant "Volvo" vilkikų (Video)  (15)

Tą Žano Klodo Van Damo (Jean Claude Van Damme) triuką ant važiuojančių "Volvo" vilkikų turbūt matė visi. Tas klipas tapo vienu žiūrimiausių klipų 2013 m. "YouTube". Reikalas tas, kad tą klipą matė ir.. Čakas Norisas (Chuck Norris). Tai štai... Epinis kalėdinis Č. Noriso špagatas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Č. Norisas nusprendė pasiųsti Ž. K. Van Damui... linkėjimų – irgi špagatu (arba "virvute"), tik nuo lygiagrečiai skriejančių "Lockheed C-5 Galaxy" oro lainerių.

Beje, nesunkiai pastebėsite, kad Č. Noriso "virvutė" ant lėktuvo sparnų – "pagerinta": neįveikiamajam veiksmo filmų aktoriui ant kaubojiškos skrybėlės įsitaisiusi visa "eskadrilė" kompiuterinės grafikos priemonėmis vienas ant kito "kalėdine eglute" sustatytų naikintuvų pilotų. Kurie klipo pabaigoje uždega "lemputes". O ką? Čakas nori – Čakas gauna. Čakas sugalvoja – Čakas pasveikina. O tikras jis ar kompiuterinis – tai ne taip jau ir svarbu.

O jei dar nematėte Ž. K. Van Damo meditacijos ant važiuojančių vilkikų stogų – pats metas susimąstyti... Juk tai matė net Čakas Norisas.

Beje, žiupsnelis žiūrimumo statistikos. 2013 m. lapkričio 13 d. pasirodęs Ž. K. Van Damo triukas iki šiandienos peržiūrėtas 61,7 mln. kartų. Č. Noriso triukas "YouTube" publikuotas tik užvakar, gruodžio 18 d., bet per pusantros paros peržiūrėtas jau 3,8 mln. kartų.

Kas ką? Atsakymą abiejuose klipuose padainuos Enya: "Who knows... Only time" ("Kas žino... Laikas parodys").

Belieka pastebėti, kad Čakas dar tikresnis vyras būtų, jei tokį špagatą išlaužtų ant "atbuline pavara" skriejančių lėktuvų - juk Žano Klodo "fūros" ne pirmyn riedėjo...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(0)
(0)

Komentarai (15)