Paskelbti geriausi darbdaviai 2014 metams  (2)

Leidinys Fortune eilinį kartą sudarė didžiausią prestižą turinčių amerikiečių darbdavių sąrašą. Jau ne pirmą kartą reitingo viršūnėje atsidūrė internetinis gigantas Google.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokios priežastys lėmė tokį Fortune žurnalistų sprendimą? Viena jų – visi nauji paieškos giganto darbuotojai automatiškai tampa akcininkais, o šiuo metu Google vertybiniai popieriai jau seniai perkopė $1000 ribą.

Google darbuotojai taip pat gauna visą eilę nemokamų paslaugų (pavyzdžiui, maitinimo, transporto), puikiai įrengtos darbo vietos, yra galimybė netgi atsivesti savo keturkojį augintinį… Visas šis rūpestis darbuotojais kompanijai Google leido trečius metus iš eilės tapti patraukliausia JAV darbo vieta.

Antrąją vietą Fortune reitinge užima verslo analitikus sprendimų kūrėja – kompanija SAS. Dešimtuke vietos atsirado ir Salesforce.com – to paties pavadinimo santykių su klientais ir partneriais valdymo sistemos (CRM) kūrėja ir plėtotoja.

Iš kitų kompanijų, kurios atstovauja technologijų industriją, reikėtų paminėti CISCO (55 vieta), Autodesk (70), Intel (84), Microsoft (86). Visos šios kompanijos per metus Fortune TOP 100 reitinge nusirito žemyn.

Įdomu tai, kad autoritetingo leidinio reitinge neatsirado vietos tokioms kompanijoms, kaip Apple ir Facebook. Antra vertus, patraukliausių JAV darbdavių šimtuke galima rasti kompaniją Adobe, kuriai atiteko 83 vieta.

Visas sąrašas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: