Rusija jau ruošiasi ketvirtam pasauliniam karui  (6)

Rusija atvirai deklaruoja, kad veiksmais Ukrainoje ruošiasi ketvirtajam pasauliniam karui, teigia buvęs Rusijos prezidento Vladimiro Putino patarėjas Andrejus Illarionovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis aiškina, kad Kremlius deklaruoja, jog šiuo metu ruošiamasi ketvirtajam pasauliniam karuo, kuriame Rusija kovos prieš visą likusį pasaulį. Pasak A.Illarionovo, Rusijos propagandos mašina trečiuoju pasauliniu karu vadina Šaltąjį karą.

„Kalbant apie ketvirtąjį pasaulinį karą - tai nėra terminas, kuris man patinka, ar kurį pats sugalvojau. Tai terminas, kurį naudoja Kremlius ir jis taiso tuos, kurie sako „trečiasis pasaulinis karas“: ne, neteisingai, trečiasis pasaulinis karas baigėsi kartu su Šaltuoju karu prieš 20 metų. Dabar mes pradedame (ir jie to neslepia) ketvirtąjį pasaulinį karą. Ir jie tam ruošiasi jau ilgai“, - šeštadienį Vilniuje vykstančioje NATO Parlamentinėje asamblėjoje sakė A.Illarionovas.

Pasak jo, vienintelis būdas sustabdyti Rusiją nuo pasaulinio karo sukėlimo - paversti ją demokratine valstybe.

„Demokratijos nekovoja viena su kita, turbūt neturėjome pavyzdžio, kai demokratijos viena su kita kariavo. Štai kodėl išspręsti problemą strategiškai galima tik Rusiją paverčiant demokratine valstybe, nepriklausomai nuo to, kiek laiko tai užims. Tai yra vienintelė išeitis šiai krizei ir karui. (...) Niekas negali būti užtikrintas, kad naujas karas nebus pradėtas - geriau pasiruošus jam, su daugiau aukų ir kraujo praliejimo, nebent Rusija anksčiau ar vėliau taps demokratine valstybe“, - tikino buvęs Vladimiro Putino patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(74)
(40)
(34)

Komentarai (6)