Būna ir taip: tvenkinyje telefoną pametęs paauglys visą gatvę užliejo srutomis  (5)

Grupė paauglių viename Vokietijos tvenkinyje žvejojo iš valties ir vieno jų išmanusis telefonas įkrito į vandenį. Kad rastų įrenginį, jaunuolis nusprendė išsiurbti tvenkinio vandenį ir „nuleisti“ jį į netoliese esantį klozetą. Bet šis nebuvo prijungtas prie kanalizacijos, tad fekalijos užtvindė netoliese esančią automobilių stovėjimo aikštelę. Galite netikėti, bet tai – ne anekdotas, o tikra istorija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Privačiame tvenkinyje pametęs telefoną „Samsung Galaxy S3 mini“, 16-metis moksleivis pirmiausia kreipėsi į vietinį žvejų klubą, kad šis nusamdytų narą, kuris paieškotų įrenginio po vandeniu. Sulaukęs neigiamo atsakymo jaunuolis surezgė kitokį planą: nusausinti tvenkinį, rašo Noz.de.

Prie tvenkinio jis grįžo vėlai vakare su galingu vandens siurbliu. Vieną žarną įkišęs į vandenį, kitą jis nutempė į netoliese esantį tualetą ir įjungė siurblį.

„Žinojau, kad telefonas greičiausiai nebeveiks, bet norėjau atgauti jame buvusius duomenis – telefono numerius, nuotraukas ir vaizdo įrašus“, – sakė moksleivis.

Jaunuolis galvojo, kad tvenkinio vanduo paprasčiausiai nutekės į kanalizaciją, tačiau jis nežinojo, kad tualetas, priklausantis žvejų klubui, nėra prijungtas prie kanalizacijos sistemos.

Vanduo, kartu su visomis „gėrybėmis“, pradėjo veržtis į netoliese esančią automobilių stovėjimo aikštelę. Atvykęs teritorijos savininkas išsyk sumojo, kas vyksta, ir iškvietė policiją.

Paaugliui iš Mepeno miesto teks atlyginti žalą už sugadintą tualetą, valymo darbus ir tvenkinio pripildymą vandeniu – iš viso per 4 tūkst. eurų. Jo pamestas „Samsung Galaxy S3 mini“ šiuo metu kainuoja apie 160 eurų (550 Lt).

Telefono taip ir nesuradęs bei papildomų problemų tėvams „uždirbęs“ jaunuolis buvo itin nepatenkintas, kad jo operacija buvo nutraukta: „Man beveik pavyko!..“

Visgi specialistai abejoja, ar vandens siurbliu būtų pavykę greit nusausinti 80 metrų ilgio, 15 metrų pločio ir pusantro metro gylio tvenkinį.

Vaikinas anksčiau jau buvo turėjęs reikalų su policija dėl vandalizmo, elektros energijos vagysčių ir panašių dalykų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (5)