NSO dešrelė: kaip suomių magas provokavo šunis levituojančia dešrele? (Video)  (0)

Suomių iliuzionisto Jose Ahoneno triukai su šunimis pasaulyje pralinksmino ne vieną milijoną keturkojų mylėtojų. Naujausia suomio išdaiga – skrajojanti dešrelė. Kaip į tai reagavo šunys?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-08-11 NSO dešrelė: kaip suomių magas provokavo šunis levituojančia dešrele? (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendra tendencija tokia: didesni ir stambesni šunys sutrinka ir metasi šalin. O štai mažiukams ir jauniems anomalija nė motais – jie atsargiai mėgina kaip nors pasiekti levituojančią dešrelę arba ima žaisti su Jose.

Gudriausias buvo amsius, vardu Tico. Iliuzionistui nė nespėjus paleisti dešrelės iš rankos, šuo dukart skardžiai sulojo ir levituoti besitaikiusią dešrelę stvėrė pačią pirmą eksperimento sekundę. O kiti? Kas vartė akis, kas šoko ant dviejų kojų, kas mėgino pasiekti dešrelę.

Atskiro komentaro vertas ir didžiausio šuns, dogų veislės Noah reakcija. Keletą akimirkų stačiomis ausimis pažiūrėjęs į tai, kas vyksta, didžiulis šuo šoko į šalį, o po to dešrelės skrydį stebėjo saugiu atstumu, už kelių metrų.

J. Ahonenas šunis maustė pradangindamas gardų kąsnelį iš savo delnų keturkojo akivaizdoje, taip pat su kolega komiku Rudžiu Roku mėgindami ant šunų loti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (0)