Juokas pro ašaras: kaip gimsta šiuolaikinė deivė? (Video) (N-18)  (0)

Sutikime, moterys vaizduojamos anatomijos vadovėliuose ir žurnalų viršeliuose skiriasi kardinaliai. Į tai atkreipęs dėmesį prancūzų menininkas sukūrė animaciją, kuri atskleidžia šokiruojantį moters bandymą prisitaikyti prie šiuolaikinių standartų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Super deive“ (ang. „Supervenus“) pavadintas ironiškas filmukas sulaukė didelio susidomėjimo tiek tarp internautų, tiek menininkų bendruomenėje bei žiniasklaidoje.

Jame Frederic Doazan vaizduoja paprastos moters anatomijos paveikslėlį, kurį „plastinio chirurgo“ ranka pakoreguoja taip, jog šis prilygtų dabartyje vyraujančiam grožio etalonui.

Kad sukurtų „tobulas“ šios animacijos personažės proporcijas, pirmiausia viena po kitos yra nusiurbiamos bei apipjaustomos jos kūno dalys. Nepamirštami ir veido audiniai, kurie papildomi botokso injekcijomis bei krūtys, kurių dydis pakoreguojamas silikono implantais.

Natūrali kūno, plaukų spalva ir veido bruožai taip pat čia netinka! Tik jau ne šiais laikais... Šiandien moterys neriasi iš kailio, kad suintensyvintų savo kūno įdegį, išryškintų akis bei skruostikaulius. Su tuo sutinka ir kūrinio autorius, kuris atitinkamai pagražino ir savo „deivę“.

Procedūra vien tuo nesibaigia. Galiausiai moters paveikslėlis virsta šviesiaplauke „grožio bomba“, kuriai neprošal pasikoreguoti ir smegenis. Tuomet dar kartą „pasitobulinti“ visą kūną iš naujo ir... Finalą siūlome pasižiūrėti bei įvertinti patiems:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(29)
(4)
(25)

Komentarai (0)