„Ambition“: mįslingas naujas mokslinės fantastikos filmas, apie kurį mažai kas girdėjo (Video)  (8)

Tai – ne „Interstellar“, tačiau rimtesnės fantastikos išsiilgusiems šis filmas gali būti ne mažiau intriguojantis. Keisčiausia, kad apie šį filmą (kurį, beje, kūrėjai linkę vadinti ne filmu, o specialiu kino projektu) nėra beveik visiškai jokios informacijos – jis neregistruotas nei IMDB, nei kurioje nors kitoje bazėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie filmą šiokia tokia informacija pateikiama tik filmo tinklalapyje ir soc. tinkluose „Instagram“ bei „Twitter“. Internete paviešintas ir filmo anonsas, kurį rasite žinutės pabaigoje. Filmo režisierius – 2002 m Oskaro apdovanojimų nominantas iš Lenkijos Tomekas Baginskis („The Cathedral“).

Filmo „Ambition“ premjera numatoma jau netrukus, spalio 24 d. Islandijoje filmuotą juostą pirmieji išvys „British Film Institute“ rengiamos mokslinės fantastikos filmų savaitės žiūrovai.

Filmo rinkodaros vadovė Olga Cyganiak informavo, kad, „deja, iki spalio 24 d. filmo kūrybinė grupė negali atskleisti daugiau informacijos, išskyrus tiek, kiek jos jau yra. Vienintelis dalykas, kurį galiu pabrėžti – vietoj žodžio „filmas“ reikėtų vartoti sąvoką „specialus kino projektas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(102)
(8)
(94)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: