Su kiaule mieganti žmona šokiruoja pasaulį, bet vyro nebestebina  (2)

Internete pasirodžiusios nuotraukos, kuriose užfiksuota Pekine (Kinija) gyvenanti 27-erių Roumeng Zhu, sulaukė galybės prieštaringų vertinimų. Savo namuose 85 kilogramus sveriančią kiaulę, vardu Wuhua, ji augina jau beveik ketverius metus. Vis tik interneto sensacija tapo tik dabar, kai savo tinklaraštyje pasidalino asmenukėmis, kuriose savo kiaulaitę bučiuoja tiesiai į šnipą ar miega vienoje lovoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomiausia tai, kad kinų kalboje žodis zhu – skamba lygiai taip pat, kaip kiaulė. Na, o tai ir buvo viena iš priežasčių, kodėl Roumeng Zhu nuo pat vaikystės svajojo namuose auginti kiaulaitę.

R. Zhu šiuo metu dirba rinkodaros vadove vienoje Pekine įsikūrusioje leidykloje. Grįžusi namo po darbo, ji mielai prigula pasnausti kartu su savo augintine, kuri visuomet prašosi pas šeimininkę į lovą.

Roumeng pasakojo, kad jos vyras neprieštarauja, kad lovoje kartais guli ir kiaulė. „Mano vyras myli gyvūnus. Wuhua jam labai patinka. Tiesa, jis kiaulaitei nėra pats geriausias draugas. Ji mano, kad jis iš jos atims „mamytę“, – tikino Zhu.

Pora namie taip pat augina triušį ir šunį, tačiau kiaulaitė – tikra numylėtinė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(4)
(30)
(-26)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: