Darbo skelbimas programuotojui, kokio dar nematėte (Video)  (2)

„Nu sveiks, aš programiors iš Vertex.lt“. Ką pagalvotumėte, jei tokia fraze su jumis bandytų susipažinti potencialus darbdavys? Jeigu esate panevėžietis – tikriausiai išgirdę akcentą pamanytumėte: „Savas bičas“. O jei žinote, kas yra „JavaScript“, PHP, „MySQL“ ar „Cassandra“, tikriausiai ir savo gyvenimo aprašymą bei motyvacinį laišką nusiųstumėte. Nes aišku – su tokiais dirbti nuobodu nebus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!


Video skelbimą sukūrusios įmonės vadovo teigimu, humoras jame yra svarbiausias akcentas. „Beveik niekas nekuria video darbo skelbimų, todėl mūsų sodriu humoru praturtintas skelbimas išsiskiria iš tūkstančių kitų. Atlyginimas, privilegijos ir priedai IT specialistams yra svarbu, bet nei vienas iš jų nenori dirbti nuobodžioje kompanijoje. Tą skelbime ir parodome“, – tvirtina „Vertex“ direktorius Ernestas Petkevičius.

Jo teigimu, pasamdyti gerą specialistą yra tik pusė darbo, jis turi pritapti prie kolegų ir su jais sutarti. „Skelbimą kūrėme patys, kad video perteiktų mūsų kompanijos dvasią ir kitokį požiūrį net į kasdienius klausimus. Tikiuosi, kad jis nesudomins tų, kurie niekada nesijuokia ir darbą mato kaip katorgą, o ne linksmą, kūrybišką ir naudingą aplinką“, – sako E. Petkevičius.

Bendrovės pranešime spaudai rašoma, kad tai – ne pirmas „Vertex.lt“ darbuotojų sukurtas vaizdo įrašas. Jų debiutinį vaizdo įrašą „Lietuvoje sekso nėra“ per tris dienas „YouTube“ vartotojai peržiūrėjo daugiau nei 100 tūkst. kartų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(25)
(33)
(-8)

Komentarai (2)