Pavydus riedis taranavo triumfuojantį Usainą Boltą (Video)  (5)

Įžūlus dvirãtis "pavidolis" – vos 20 km/val. greitį išvystantis riedis ("segvėjus") – neapsikentė ir nusprendė kaip reikiant pamokyti įžūlų dvikojį greituolį, drįstantį išvystyti daugiau nei dvigubai didesnį – 45 km/val. – greitį. Transliacijos operatorių vežęs riedis netikėčiausiu momentu atakavo eilinį aukso medalį iškovojusį greičiausią planetos žmogų Usainą Boltą iš nugaros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Robotų sukilimo prieš žmones pradžia? :) Vargu bau. Tačiau basas su vėliava ant kaklo po pergalės planetos pirmenybėse bėgimo takeliu žingsniavęs "Žmogus-Žaibas" iš Jamaikos Usainas Boltas į jį pasikėsinusiam riedžiui tik atlaidžiai nusišypsojo ir, atlikęs kūlverstį atgal, atsistojo, ranka pasitrynė taranuotą kairiąją blauzdą ir...

...ir, tikėkimės, nuėjo ruoštis n-tajam auksiniam medaliui sprinto estafetėse.

Smagu, kad viskas pasibaigė laimingai. Na, kaip laimingai... Vėliau sprinto legenda U. Boltas "Universal Sports" parodė nubrozdinimą ant kairės kojos, kurį paliko jį užpuolęs riedis. Tačiau pats atletas nesuka dėl to galvos ir nemano, kad tai gali turėti įtakos būsimiems jo pasirodymams. Tiek dar šiame lengvosios atletikos pasaulio čempionate Pekine, tiek kitais metais Rio de Žaneiro olimpiadoje.

O juk viskas galėjo baigtis liūdniau – riedis per Usaino kojas pjovė tą akimirką, kai jo kūnas jau skendo noradrenalino antplūdyje po istorinio 4-ojo iš eilės triumfo planetos pirmenybių 200 m distancijoje. Maža to, pjovė per neapautas kojas, tiksliau – per pėdų riešus, kuriuose, be visų kitų raiščių, yra ir nelemtoji Achilo sausgyslė...



"Laimė, Achilo sausgyslei nekliuvo – riedis trinktelėjo man į blauzdą, - po incidento sakė 10-kart pasaulio čempionas. – Viskas gerai. Apie pasitraukimą dėl traumos negali būti nė kalbos – pamirškite tai. Pamasažuosim, uždėsim ledo – ir po visų bėdų."

Žinoma, jokios diversijos čia nebuvo. Tiesiog abiem rankom filmavimo kamerą laikęs ir riedį velnias žino kuo vairavęs kinų operatorius neišlaikė pusiausvyros, todėl riedis kliudė atitvarą ir, atsitrenkęs nuo jo, ir, krintančiam operatoriui netyčia akceleratorių numynus "iki dugno", žaibiškai nuskriejo tiesiai į čia pat žingsniavusį "žaibą" (viena iš žodžio "bolt" reikšmių angl. k. – žaibas).


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(32)
(12)
(20)

Komentarai (5)