Gedulas rusiškai: mirus anūkei, senelis nušovė medikus  (11)

Rusas nušovė du medikus už tai, kad pastarieji nediagnozavo jo anūkei meningito. Mergina netrūkus mirė. Tuo tarpu įpykęs senelis nusprendė nubausti medikus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bekiras Nebievas (55m.) pasiėmė į rankas medžioklinį šautuvą ir nuvykęs į greitosios medicinos pagalbos stotį nušovė dvi jos darbuotojas. Vienas vyras buvo sužeistas. B.Nebievas paleido ugnį į visą medikų komandą.

Viena aukų – vos 30 metų Irina Sukhanik. Ji žuvo vietoje. Slaugytoja Tatjana Katkova (55 m.) mirė pakeliui į ligoninę. Paramedikas Vladimiras Slanchakas (42 m.) buvo sunkiai sužeistas, nes kulkos kliudė jo galvą į kaklą.

B.Nebievas aiškino, jog medikus nušovė ne tik dėl mirusios anūkės, bet ir dėl jo nepriežiūros. Mat vyras serga širdies liga ir esą nesulaukdavo greitosios medicinos pagalbos. Nusikaltimo vietoje jis paliko savo kardiogramą sušukdamas: „Tai yra kerštas!“

Nusikaltimo vietoje buvusi dar viena slaugytoja Olga Zvonnik vėliau padėjo policijai nustatyti nusikaltėlį. Rusijos okupuotame Kryme gyvenantis B.Nebievas dar bandė slėptis nuo pareigūnų miškuose.

Pranešama, kad B.Nebievas įsiuto po to, kai prieš kelias savaites iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai nesugebėjo nustatyti, kodėl jo anūkė smarkiai karščiuoja. Medikai nusprendė, kad specialistų pagalbos merginai nereikia. Tačiau netrukus jai prasidėjo traukuliai ir mergina mirė.

Vėliau nustatyta, kad mergina susirgo meningitu. Tiesa, B.Nebievas „nubaudė“ visai ne tuos medikus, dėl kurių kaltės esą mirė jo anūkė. Šaudymą jis surengė visai kitoje greitosios medicinos pagalbos stotyje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(40)
(11)
(29)

Komentarai (11)