Pamišęs išradėjas sukūrė raketą, numaunančią vyriškas kojines (Video)  ()

Ne visi galvoti pasaulio vyrai vienodai supranta terminą „nusiauti kojines“. Britas Colinas Furze iš Linkolnšyro šiam tikslui sukūrė specialią raketų paleidimo sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdas tikrai nepakartojamas. Colino „Youtube“ kanale publikuotame filme išradėjas įsiamžino su granatsvaidį primenančiu raketos paleidėju ant peties.

32 metų vyrukas sėdi ant pikapo, o kiekviena jo puskojinė virve pririšta prie rankų darbo raketos paleidėjo. Tas pats įtaisas naudojamas ir fejerverkų paleidimui per šventes.

Kai Colinas nuspaudžia paleidėjo gaiduką, žiūrovams sunku susilaikyti nesijuokus – kojinės nuskrieja kartu su raketa.

Ilgesniame Colino filme užfiksuoti ir kiti pašėlę jo eksperimentai su raketos paleidėju. Pavyzdžiui, bandymai pataikyti į lauko vidury pastatytą palapinę arba „pašauti“ pikapu važiuojantį bičiulį. 

Kiti išradimai ir konstrukcijos​​

Kiti Colino išradimai – ne mažiau įdomūs. Tarkime, miegalių išstumianti lova, sujungta su žadintuvu ir sirena – niekaip nepramiegosi darbo.

Dėmesio vertas ir jo sukurtas Pasaulio pabaigos bunkeris. 

Įspūdingai atrodo  fejerverkų spjaudyklės.

Žinoma, pasigirsta ir perspėjimų, kad išradėjas-konstruktorius-šėliotojas rodo blogą pavyzdį nepilnamečiams, kurie gali pradėti taip eksperimentuoti namuose ir susižaloti.

Tačiau dauguma Colino sekėjų (jų turi daugiau nei 2 mln.) laiko jį bepročiu genijumi, kaupiančiu įdomią gyvenimišką patirtį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(7)
(8)
(-1)

Komentarai ()