Lietuvoje sukurta kelioninė automobilinė priekaba (13 foto)  (14)

Kol šiltas oras, norisi pakeliauti. Tačiau civilizacijos teikiamus patogumus prisigriebti irgi maga. Tikriausiai tokių sumetimų vedinas, skaitytojas Tadas atsiuntė lietuvių meistrų darbo automobilinės priekabos pristatymo užsienio puslapyje nuorodą. Pats tas šeštadienio pasiskaitymams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei kada svajojote leistis kelionėn automobiliu kartu su šeima, šis jaukus ir kompaktiškas ratuotas namelis gali tapti idealiu palydovu. Lietuvių kompanijos sukurtoje priekaboje Tearcuby yra plati lova, o taip pat patogi maisto ruošimo erdvė.

Priekaboje gali nakvoti du suaugę ar keturi šeimos nariai. Tam priekaboje yra plati lova, o vaikams galima įrengti antrą aukštą. Stoge įtaisyta ventiliacijos sistema su liuku. Tokį nediduką namelį galima bet kur vežti. Papildoma Tearcuby įranga – dujų balionas, šaldytuvas ir kriauklė. Per didelį panoraminį langą galima gėrėtis vaizdais. Keliauninkai gali įkrauti savo kompiuterius, telefonus, etc – yra rozetė. Rūbus ir įvairius daiktus galima sudėti po lova – telpa 600 litrų. Jei laužo dūmas ne jums, pagelbės 2 degiklių dujinė viryklė. Priekabos kaina – nuo 7150€. Tearcuby sveria 560 kilogramų. Išorinė priekabos apdaila mėlyna ir balta, interjeras – medžio apdaila.

(56)
(30)
(26)

Komentarai (14)