Dar viena istorija, ką žmonės išdarinėja lėktuvuose visiškai negalvodami apie kitus: negi ši moteris taip džiovino savo kelnaites? (Video)  ()

Iš Turkijos kurorto Antalijos į Rusijos sostinę Maskvą keleiviai liko priblokšti dėl vienos bendrakeleivės elgesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Moteris po virš galvų įtaisytu ventiliatoriumi džiovinosi kelnaites. Toks keistas elgesys buvo nufilmuotas ir paskelbtas socialiniame tinkle.

Pasak bendrakeleivių, skridusių kartu „Ural Airlines“ avialinijomis, moteris sėdėjo apie 20 minučių, laikydama kelnaites iškėlusi virš savęs. Šokiruoti keleiviai, matydami keistą elgesį, garsiai jo nekomentavo.

Keistas moters elgesys vaizdo įraše

„Visi žiūrėjo susidomėję ir sutrikę, bet visi išliko tylūs“, – komentavo įrašą vienas iš keleivių.

Įrašui pasklidus internetinėje erdvėje atsirado ginančių keistą keleivę. Pasak vienos komentatorės, kelnaitės tikriausiai yra ne pačios moters, o jos vaiko, nes atrodo vaikiškos. Tačiau daugumos reakcijos nebuvo tokios palankios. Bemaž visi sutarė, kad tai tikrai ne pats geriausias būdas džiovinti kelnaites.

Toks elgesys, žinoma, nėra mandagus aplinkinių atžvilgiu, tačiau taip pat nėra labai efektyvus. Oras lėktuvo viduje ir taip yra labai sausas, o oro srautas iš vėdinimo angų nėra labai stiprus. Nors teoriškai jis galėjo paskatinti džiūvimą, jūs būtų buvęs ne ką lėtesnis ir nelaikant kelnaičių prie pat ventiliacijos angos - vėlgi, dėl to, kad oras lėktuve ir taip yra labai sausas. Nors nieko apie moters motyvus ir kas iš tikrųjų nutiko nežinoma, reikėtų pastebėti ir tai, kad oro srautas per kažkodėl drėgnas kelnaites pučia tiesiai moteriai į veidą, o ir šalia sėdintys bendrakeleiviai neturėtų būti labai laimingi.

Visgi, tai tik viena iš istorijų, ko galima tikėtis skrendant lėktuvu - kartais keleiviai prikrečia tokių kvailysčių, kad lėktuvui tenka neplanuotai leistis visai kitame oro uoste. Gal tiesiog per mažai galvojame apie kitus, o per daug apie save?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai ()