Skelbiamas konkursas investuojantiems ar tik norintiems tą išbandyti: mobili programėlė, kuri atveria visiškai kitokias investavimo galimybes  (1)

Jei investuojate, žinote, kad tam reikia daug dėmesio: tiek tobulinti žinias, tiek skirti laiko. Nesuskaičiuojamos finansinės analizės ir skambučiai su brokerių patarėjais yra jūsų kasdienis gyvenimas? Pasirodo, kad, technologijoms einant į priekį, jūs galite išlikti aktyvūs finansų rinkoje, nepalikdami savo kompiuterio ar net... savo telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atėjo laikas derinti tai, ką siūlau geriausios technologijos – ekspertų įžvalgos, bei tobuliausios ir greičiausiai pasiekiamos žinios iš investavimo pasaulio. Atsakymas - tai mobili prekyba - pasiekiama bet kuriuo metu ir vietoje investuotojo išmaniajame telefone.

Laikas mobiliai prekybai

Mobilioji prekyba yra neatskiriama šiuolaikinių investicijų dalis. Greitai prieigai prie duomenų, ne tik finansų rinkose, bet ir socialinėje žiniasklaidoje, sparčiai besikeičianti tikrovė gali turėti įtakos investicijų rezultatams net sekundžių dalimis. Pasikeitus palūkanų normų lygiui, politikos pareiškimui, didelės įmonės įvaizdžio krizei, kiekvienas iš šių elementų gali sukelti reikšmingų pokyčių rinkoje. Naudodamiesi mobiliosios prekybos programomis, galite greitai reaguoti. Tokiu būdu investuodami, galite pasirinkti, kokias priemones norite žiūrėti savo ekrane, tiesiogiai kurdami savo skydą pagal savo poreikius.

Svarbiausia, kad šiuolaikinėse mobiliosiose programose, pvz., "TMS Brokers Smart Trading App", investuotojai gali tikėtis patyrusių ekspertų patarimų, kurie aktyviai praneša rinkos analizės, bei padeda pasirinkti kur investuoti. Tuo pačiu programoje galite stebėti vadinamąjį Prekybos Sentimentą, t.y. kokias priemones dažniausiai renkasi kiti investuotojai, taip pat gauti signalus, analizuoti kainos augimus ir kritimus, ir dėl to kitų klientų priimamus sprendimus. Papildomai už tai nieko mokėti nereikia.

Išbandykite patys

Tiems, kurie ką tik pradėjo savo pirmuosius žingsnius su mobiliomis investicijomis, TMS Brokers siūlo sudalyvauti konkurse, kuriame galite išbandyti save ir tuo pačiu laimėti patrauklius prizus. Konkursas atviras ir nemokamas visiems – tai pat ir patyrusiems investuotojams.

Norėdami dalyvauti konkurse, turite įdiegti į savo išmanųjį telefoną TMS Brokers mobiliosios  prekybos programėlę, užsiregistruoti ir pradėti investuoti demo sąskaitoje. Prisijungimas prie konkurso yra nemokamas, prekyba sudaroma su virtualiais pinigais.

Konkursas vyks trimis etapais, kurių kiekvienas užtruks savaitę. Nugalėtojais taps tie investuotojai, kurie pasiekia aukščiausią grążą (daugiausia uždirbs). Kiekvieną savaitę yra nauja galimybė laimėti 500 eurų. Be to, aktyvus dalyvavimas taip pat suteikia jums galimybę įgyti reitingo taškų kurie bus sumuojami bendroje įskaitoje. Prizų fondą sudaro iPhone XS už pirmąją vietą ir 500 eurų bei 250 eurų už atitinkamai antrąją ir trečiąją. Organizatoriai taip pat numato paguodos prizus, t.y kuponus iš Google Play ar G2A  (10 eurų vertės) kiekvienam asmeniui, kuris užbaigia bent du iš trijų etapų sėkmingai, uždirbdamas pinigų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(17)
(-15)

Komentarai (1)