Filmas, kurio jūs jau nepamatysite - kam buvo sukurtas „100 metų“?  (2)

Kartais apie būsimas filmų premjeras pranešama iš anksto. Gali būti, kad tarp jūsų yra žmonių, kurie laukia po poros metų pasirodysiančio filmo. O ar laukiate 2115-aisiais pasirodysiančio „100 metų“? Jis jau nufilmuotas ir suredaguotas, bet mes jo nepamatysime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Na, nebent tarp skaitytojų yra ir visai mažų vaikų. Galbūt jūs gyvensite dar 95 metus. Tačiau realistiškai, dabar nėra daug gyvų žmonių, kurie laukia šio filmo.

„100 metų“ („100 Years“) buvo reklamuojamas nuo 2015 metų. Filme vaidina tarptautinis aktorių kolektyvas - Johnas Malkovichius (kuris yra ir scenarijaus autorius), Shuya Chang, Marko Zaroras. Režisierius - Robertas Rodriguezas. Prie projekto prisidėjo ir Pharrellas Williamsas, kuris sukūrė garso takelį.

Apie ką šis filmas? Na, tai - didelė paslaptis. Mes žinome tik tiek, kad šiame filme persipina retro, gamtos ir mokslinės fantastikos motyvai. Tai - ir prognozė, ir metraštis. Tačiau kartu „100 metų“ yra ir tikras vaidybinis filmas su savo herojais ir blogiečiais.

„100 metų“ filmo paslaptys yra kruopščiai saugomos, tačiau keli klipai buvo publikuoti. Filmas yra saugomas seife, kuris automatiškai atsidarys tik 2115-ųjų lapkritį. Tūkstantis svečių jau gavo metalinius kvietimus į premjerą. Žinoma, nei vienas iš jų tiek laiko negyvens, bet tuos kvietimus, kurie patys savaime yra meno kūriniai, jie turi perduoti savo vaikams ir anūkams.

Tai kodėl tas filmas buvo sukurtas? Na, tai - menas. Neklauskit, kodėl kuriamas eksperimentinis menas, nes atsakymo nežino ir jo kūrėjai. Antra, tai - „Louis XIII“ konjako gamintojų projektas. Šis brangus taurusis gėrimas bręsta net 100 metų prieš patekimą į pirkėjų rankas. Taigi, toks laikotarpis šiam filmui puikiai tinka.

To paties konjako kūrėjai 2017 metais su Pharrellu Williamsu sukūrė ir dar vieną projektą - dainą, kuri bus išleista 2117 m. Ji, kaip ir filmas, yra saugoma rūsiuose Prancūzijoje, kur brandinamas „Louis XIII“ konjakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(10)
(10)

Komentarai (2)