Istorija kaip iš siaubo filmo - benamis pabudo morge prieš pat skrodimą  (1)

Indijos gyventojas apstulbino lavoninės darbuotojus, „prisikėlęs“ prieš pat jam atliekamą skrodimą – bet po dviejų dienų mirė toje pačioje ligoninėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Benamis pateko į žiniasklaidos antraštes po to, kai vyresnysis gydytojas Mumbajuje konstatavo jo mirtį ir nedelsdamas išsiuntė į lavoninę – nesilaikydamas ligoninės taisyklių.

Pagal ligoninės taisykles, mirusiais paskelbti pacientai turėtų būti laikomi palatoje dvi valandas – tam atvejui, jei gydytojas suklysta.

Vyro mirties priežastis neaiški. Skrodimas numatomas trečiadienį.

Lokmanya Tilak savivaldybės bendrosios ligoninės vadovas daktaras Sulemanas Merchantas BBC sakė, kad 50 metų vyras, vadintas Prashantu, mirė antradienio vakarą.

„Jis buvo gydomas dėl to, kad dešinėje ausyje buvo įsiveisusios lervos ir vyras buvo be sąmonės. Gydėme jį dėl elektrolitų disbalanso ir perpylėme jam kraują, nes jam buvo anemija“, – teigė medikas.

Anksčiau gydytojai sakė, kad vyras turėjo medžiagų apykaitos sutrikimų ir kai sekmadienį jį atvežė policija, jis kliedėjo.

Į ligoninę jis buvo pristatytas po to, kai autobusų stotelėje buvo rastas be sąmonės, praneša vietos žiniasklaida.

S.Merchantas sako, kad ligoninė pradėjo tyrimą dėl protokolo pažeidimo, dėl kurio Prashantas buvo nedelsiant nuvežtas į lavoninę.

Parengta pagal BBC.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)