Policija Kinijoje uždarė didelį sekso lėlių viešnamį - gamyklų darbuotojams bus liūdniau  ()

Šendženas - tai didelis pramoninis miestas Kinijos Pietuose. Šiame maždaug 13 milijonų gyventojų mieste yra nemažai gamyklų, kurių produkciją tikriausiai naudojate ir jūs. Čia buvo ir pirmasis Kinijos sekso lėlių viešnamis, bet policija jį ką tik uždarė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai net nereikia aiškinti, kas yra sekso lėlės - tai yra realistiškos (ar nelabai - kaip kam patinka) lėlės, turinčios funkcionuojančių lytinių organų imitacijas. Įprastai tai - moteris vaizduojančios lėlės, bet jų būna įvairių. Tai - dideli seksualinių malonumų žaislai, įprastai siejami su vienišais žmonėmis, daugiausia vyrais.

Nors tikriausiai įsivaizduojate pigias pripučiamas lėles, kokias su savimi po miestą nešiojasi bernvakarius švenčiantis jaunimas, prabangios lėlės yra kitokios. Jos yra sunkios, didelės ir pilnavidurės. Jos iš tikrųjų gali būti stebėtinai realistiškos, su meniškai nutapyta odos tekstūra ir spalvomis. Tokios sekso lėlės kainuoja tūkstančius.

2018 metais Šendžene, rajone, kur įsikūrę daug tarptautinių kompanijų, buvo įkurtas pirmasis Kinijos sekso lėlių viešnamis. Jo įkūrėjas Li Bo šią vietą visai netoli „Apple“ gamybos partnerio „Foxconn“ pasirinko neatsitiktinai. Gamyklose dirba daugiausia vyrai, o darbo ten yra tiek daug, kad poros paieškos jiems yra labai sudėtingos. Li Bo skaičiavo, kad toje vietoje dirbo bent 120 tūkstančių poros neturinčių vyrų. Tai - vieniši žmonės, kurie bent vieną savo gyvenimo problemą Bo viešnamyje gali išspręsti už maždaug 28 dolerius. 

 

Na, bent jau galėjo. Li Bo gruodį atidarė antrąjį besikuriančio tinklo viešnamį, tačiau neseniai policija šią veiklą sustabdė. Techniškai, tai yra legali veikla. Prostitucija Kinijoje nėra leidžiama, tačiau sekso lėlių nuoma įstatymuose nėra aprašyta. Visgi, institucijos teigia, kad tokie namai kenkia jaunimui ir galimai nėra labai švarūs.

 

Mokyklų klases, ligoninės palatas ar biurus primenantys Li Bo viešnamio kambariai pasak savininko buvo labai švarūs ir higieniški. Jis mano, kad tai - ne tik pelningas verslas, bet ir reikalinga paslauga. Juk nemažai tų jaunų vyrų gyvena su tėvais ar kambariokais, todėl lėlių pirkimas jiems patiems nėra prieinamas. Tuo tarpu susirasti porą čia nėra lengva. Li Bo mano, kad jo teikiamos paslaugos yra visuomenės gerbūvio dalis, sprendžianti dirbančių vyrų problemą. Tačiau bent jau kol kas institucijos su juo nesutinka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(1)
(30)

Komentarai ()