Sekso žaislų kompanija „TENGA“ į kosmosą paleis raketą su masturbacijos priemonėmis: tai yra kur kas svarbiau nei gali atrodyti – tą padaryti bandė dar sovietai (Video)  ()

Japonijos įmonė „TENGA“, gaminanti pagalbines priemones masturbacijai, netrukus perrašys kosmoso istoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TENGA“ taps pirmąją suaugusiesiems skirtų technologijų kompanija, išsiųsianti sekso žaislą į kosmosą. Kompanija taip pat bandys atgauti dalį naudingojo krovinio.

Misija sutelktinio finansavimo platformoje „Campfire“ surinko 16 642 JAV dolerius.

Į projektą įtraukta skrydžių bendrovė „Interstellar Technologies“ (IST). Tikimasi, kad startas įvyks liepos – rugpjūčio mėnesiais iš Hokaido kosminio uosto, atsižvelgiant į oro sąlygas.

Misija bus pradėta naudojant IST raketą MOMO, skirtą kroviniams pristatyti į 100 kilometrų aukštį.

„TENGA“ misija ketina pristatyti 1 000 rėmėjų pranešimų į kosmosą. Tada į kosmosą paleis sekso žaislus „TENGA Robo“ kartu su partneriu „Egg Dog“. Vėliau jie grįš į Žemę, kur „TENGA“ bandys juos atgauti. Galiausiai bendrovė sukūrė specialią „TENGA CUP“ versiją, kad kauptų duomenis apie sąlygas kosmose.

 

Bendrovė turi gana ambicingą tikslą: ji nori būti pirmoji, sukūrusi masturbacijos produktą, kurį galima naudoti kosmose. Potencialiame įrenginyje gali būti vakuuminė sistema, galinti iš prietaiso pašalinti lubrikantą ir spermą. Sistema tam tikra prasme panaši į kosminio tualeto veikimo principą.

„TENGA raketa perduos mūsų gerbėjų ir projekto rėmėjų pranešimus į kosmosą. Pranešimai apie meilę ir laisvę iš viso pasaulio žmonių, nepriklausomai nuo šalies, religijos, amžiaus, lyties ar seksualinės orientacijos“, – sakė „TENGA“ prezidentas Koichi Matsumoto.

„Be to, nuo įmonės įkūrimo aš tvirtai tikėjau, kad kosmose ilgainiui reikės didžiulio TENGA poreikio. Bendradarbiaujant su IST, žengiame pirmą žingsnį į kosmoso produktų kūrimą. Galbūt kada nors galėsime sukurti tai, ką NASA norės įtraukti į savo misijas kosmose“.

 

Kosmosą ir seksą sieja įdomūs bei sudėtingi santykiai. Vakarų kosmoso agentūros labai mažai diskutuoja apie seksualinę sveikatą kosmose – ir tai kelia susirūpinimą. Svarbu pripažinti, kad seksualinė sveikata yra tik dalis žmogaus sveikatos, ir jei tikimasi, kad žmonės vis daugiau laiko praleis už Žemės ribų, ignoruoti seksualinę sveikatą yra ne tik absurdiška, bet ir pavojinga.

„IFLScience“ kalbėjosi su EXO-MOAN studijos tyrėja dr. Eleanor Armstrong ir dizainere Akvile Terminaite. Jos pabrėžia, kad bandymai įveikti kosminį atotrūkį tarp sekso ir kosmoso nėra tokie negirdėti dalykai. Pavyzdžiui, buvo sovietinės kosmoso masturbacijos priemonės, taip pat eksperimentinis kostiumas „2suit“, skirtas padėti žmonėms, užsiimantiems lytiniais santykiais kosmose.

 

„Štai 2015 m. „Pornhub“ vadovavo (nesėkmingai) „Indiegogo“ kampanijai, kad būtų sukurta pornografinė juosta kosmose. Nors valstybinės kosmoso agentūros gali nenorėti remti „sekso“ turinio, galbūt viešasis sutelktinis finansavimas, palaikantis privačias kosmoso misijas (ir galbūt nukrypstantis nuo milijardierių kosminių lenktynių), gali būti būdas tai įtraukti į darbotvarkę“.

„Mes tikrai nustebome, kad tai sekso žaislas peniui, kai tiek daug sekso technologijų pramonės čia, Žemėje, yra sutelkta į makščių ir klitorių vibratorius. Taip gali būti todėl, kad kosmosas įprastai laikomas „vyriška“ vieta, todėl būtų įdomu, jei tai būtų pirmasis sėkmingas sekso žaislas, specialiai sukurtas kosmosui“, – mintį tęsė dr. Armstrong ir Terminaitė.

Bus įdomu pamatyti, kaip ši misija pakeis sekso ir kosmoso santykius. Netrukus galėsime patvirtinti, ar sekso žaislams lemta atsidurti už Žemės ribų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(11)
(0)

Komentarai ()