[Žinios trumpai] Sergejus Lavrovas rado dar vieną pasiteisinimą - invazija į Ukrainą reikalinga, kad neprasidėtų karas  ()

Rusijos Užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas teigia, kad Rusijos invazija į Ukrainą buvo reikalinga, kad ten neprasidėtų karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija jau išvardino daugybę priežasčių, kodėl, pasak Vladimiro Putino ir jo aplinkos žmonių, invazija į Ukrainą buvo būtina. Putinas teigė, kad Ukrainoje vyksta rusų genocidas, valdžią užgrobė neonaciai. Vėliau buvo teigiama, kad Ukrainoje su JAV pagalba galimai kuriamas masinio naikinimo ginklas. Galiausiai, nuolat tikinama, kad Ukraina negali būti NATO nare, nes taptų tobulu pleištu NATO atakai prieš Rusiją. Žinoma, joks Rusijos puolimas nėra planuojamas, o Ukraina net nebuvo priartėjusi prie narystės NATO.

Dabar Rusijos ambasada Londone išplatino dar keistesnį preteksta Rusijai pulti Ukrainą. Pasirodo, Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas teigia, kad Rusijos specialiosios karinės operacijos tikslas yra užkirsti kelią karui, kuris galėtų kilti Ukrainos teritorijoje arba iš jos.

 

Kitaip tariant, Rusija pradėjo karą Ukrainoje dėl to, kad Ukrainoje nekiltų karas. Reaguodamas į šią informaciją Ukrainos ambasadorius Jungtinėse Tautose Sergijus Kyslyca pasiūlė Rusijos diplomatams kreiptis medicininės pagalbos dėl jų psichinės sveikatos būklės.

Taip grindžiamas reikalavimas demilitarizuoti Ukrainą. Gandų lygyje kalbama, kad derybose Rusija kelia reikalavimą sumažinti Ukrainos karines pajėgas iki 60 000 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()