[Žinios trumpai] Nepaisant sankcijų, Rusijos rinkoje toliau veikia 149 tarptautinės įmonės: Ukraina skelbia infografiką, iš kokių šalių jų yra daugiausia (Infografikas)  ()

149 tarptautinės kompanijos toliau dirba su Rusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „Telegram“ kanale pareiškė Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio kanceliarijos vadovas Andrijus Jermakas. Jis paskelbė Jeilio vadybos mokyklos analitikų duomenis, kurie parodė, kurių šalių įmonės vis dar bendradarbiauja su Rusija.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6206

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Visų pirma, tai yra 42 Kinijos įmonės, 28 prancūzų, 22 amerikiečių, 21 indų, 13 vokiečių, 13 japonų, 10 italų. Po keletą įmonių taip pat yra iš Liuksemburgo, Ispanijos, Austrijos, Suomijos, Švedijos, Jungtinės Karalystės.

„Mes intensyviname darbą su vyriausybėmis, kad surastume tinkamus žodžius ir veiksmus, kaip sustabdyti įmonių bendradarbiavimą su Rusija. Nes kiekvienas Rusijos biudžeto doleris yra mūsų vaikų kraujas“, – sakė A. Jermakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(11)
(1)

Komentarai ()