[Žinios trumpai] Ar jūs taip sugebėtumėte? Šimtametis brazilas dirba toje pačioje įmonėje 84 metus ir pateko į Gineso rekordų knygą (Video)  ()

Brazilas Walteris Orthmanas ką tik atšventė jubiliejų, balandžio 19 dieną jam sukako 100 metų, bet į užtarnautą poilsį jis dar nesiruošia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Senjoras yra vis dar profesionaliai aktyvus ir tebedirba toje pačioje darbovietėje, audinių gamybos įmonėje Bruskėje, Brazilijoje nuo… 1938 metų!

84 metai vienoje darbo vietoje, neįtikėtina. Dėl šios priežasties 2018 m. W. Orthmanas buvo įrašytas  į Gineso rekordų knygą.

Kas tas stebuklingas darbdavys, pas kurį įmanoma tiek išdirbti? Tai „RenauxView“ įmonė, joje ponas Orthmanas pradėjo dirbti sulaukęs 15 metų.

Šimtmečio bėgyje įvyko didelių technologinių pokyčių, vyras dar pamena savo pirmuosius žingsnius, naudojantis skaičiuokle: ilgą laiką skaičiavo savo galva, o su skaičiuokle tikrinosi ar teisingi yra rezultatai.

Šiandien jo dispozicijoje net planšetinis kompiuteris, jis vis dar sėkmingai įsisavina naujas technologijas, taip neatsilikdamas nuo  pokyčių.

 

Sunku patikėti, bet jis yra labiausiai vertinamas ir gerbiamas darbuotojas įmonėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()