Draugystė baigta, prisišnekėjo galutinai: Putinas kuria gudrų planą pakeisti Lukašenką  ()

Putinas kuria gudrų planą pakeisti Lukašenką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas rengia planą pakeisti savo Baltarusijos „jaunesnįjį“ kolegą Aleksandrą Lukašenką, praneša Dialog.UA, remdamasis žiniasklaidoje paskelbta medžiaga.

Žurnalistų teigimu, Rusijos Federacijos prezidentas nėra patenkintas tuo, kad „batka“ neduoda komandos savo kariuomenei stoti į karą Maskvos pusėje.

Nepaisant to, kad Lukašenka iš visų jėgų stengiasi įtikti Putinui ir, tiesą sakant, jau yra suteptas Rusijos karių Ukrainoje pralietu krauju, Kremliaus šeimininkas nori, kad baltarusių kariuomenė kuo greičiau įsitrauktų į karo veiksmus, prisijungdama prie jo okupacinių pajėgų.

„Putinas ieško patogios galimybės nušalinti Lukašenką, o į jo vietą (bent jau laikinąjį Baltarusijos Respublikos prezidentą) pastatyti visiškai marionetinę figūrą, tokią kaip Pušilinas (DLR) ar Pasečnikas (LLR)“, – rašo žiniasklaida.

Putinas ypač nepatenkintas išgirdęs Lukašenkos žodžius, kad Baltarusijos kariuomenės panaudojimas kare Ukrainoje yra „nenaudingas“ ir dėl nedidelio skaičiaus neturės didelio poveikio.

 

Todėl nenuostabu, kad Maskvos diktatorius nori pakeisti Baltarusijos uzurpatorių, kuris, beje, savo pozicijoje taip pat yra grubiai pažeidžiantis savo šalies konstitucines normas.

Tarp variantų: „batkos“ apnuodijimas kažkokiu „novičioku“ ir jo pasitraukimas „dėl sveikatos“. Prievartinis spaudimas su grasinimais nužudyti taip pat neatmestinas, jei Lukašenka priešinsis ir neatsistatydins savo noru.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(6)
(30)

Komentarai ()