[ŽT] „Sprendžia, ką pasiųsti į Hagą“: internetą sprogdina apie orderį sužinojusio Putino parodija (Video)  ()

Tarptautinis baudžiamasis teismas išdavė Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino arešto orderį dėl kaltinimų grobiant vaikus Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-20 [ŽT] „Sprendžia, ką pasiųsti į Hagą“: internetą sprogdina apie orderį sužinojusio Putino parodija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodiją apie tai, kaip Rusijos Federacijos vadovas galėjo reaguoti į šią šokiruojančią naujieną, paskelbė garsus Ukrainos humoristas Jurijus Velikij.

J. Velikij varijavo lagamino su Rusijos Federacijos diktatoriaus ekskrementais, taip pat jo antrininkų temomis.

„Koks posūkis! Ar jie visai su HAAGA susimaišė? O gal jie galvoja, kad aš pasiruošęs važiuoti pas juos, aš jau sėdžiu ant lagaminų? Na, aš sėdžiu ant lagaminų! Na ir ką? Tai skirta ne kelionei“, – sakė „V. Putinas“ vaizdo įraše. Humoristas taip pat pateikė savo versiją, kaip V. Putinas bendrauja su savo antrininkais – Linksmuoliu, Nuobodžiuoju, Kosėjančiuoju ir Tyliuoju.

„Laba diena, brangieji Vladimirai Vladimirovičiai… Gal vienas iš jūsų nori kur nors išvykti į Europą? Pailsėti, taip sakant, savaitei ar dviem… arba metams, trejiems, penkeriems, dvidešimt penkeriems… Kaip suprantat, tai rimtas reikalas, čia ne vadovauti „specialiajai operacijai“ Ukrainoje, čia reikia viską gerai apgalvoti ir pasverti, kad nebūtum apkvailintas. Turime nustatyti, kuris iš mūsų o tiksliau iš jūsų, taps „atpirkimo ožiu-dubleriu“, kuris vietoj manęs bus įkalintas, o aš pats tyliai sėdėsiu bunkeryje, toliau pergalingai vedžiosiu Rusiją iki galo… iki pergalingos pabaigos.

 

Kuris iš jūsų pasiruošęs išbandyti šį vyriškumo orderį? Tuojau aš paklausiu S. Šoigu ar užimsime šią Hagą per tris dienas. Gal tada visi ten ir važiuosime. Kaip sakoma, kartu“, – sakė „V. Putinas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()