„Tai bombos efektas. Pagrindinė naujiena, apie kurią kalbama rusų namuose“ (Video)  ()

Tarptautinio baudžiamojo teismo išduotas V. Putino arešto orderis yra daugiasluoksnis įvykis, pakeitęs atmosferą visame pasaulyje mūsų akyse, sakė Maria Maksakova.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-21 „Tai bombos efektas. Pagrindinė naujiena, apie kurią kalbama rusų namuose“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, valdžios teisėtumas yra labai svarbus. Apie valdžios, kaip tokios, prigimtį prirašyta daug įdomių knygų, tačiau kai valstybės vadovas yra nusikaltėlis, kurio ieško ne tik vienos šalies tyrimo institucijos, bet ir Tarptautinis baudžiamasis teismas, tada žinoma, kardinaliai pakeičia jo asmeninį jausmą savo aplinkoje, valdininkų ir paprastų žmonių požiūrį į tai.

„Be jokios abejonės, tai yra pagrindinė naujiena, apie kurią bus kalbama visose kiekvieno Rusijos deputato ir tiesiog gyventojo, turinčio bent šiek tiek kritinio mąstymo, virtuvėse. Tai bus sprogusios bombos poveikis“, - sakė buvusi Rusijos deputatė.

Anot opozicionierės, dabar V. Putino pakalikai supranta, kad visos jo kalbos apie branduolinio klubo galią ir tai, kad jam ir atitinkamai visiems kitiems nieko nenutiks, yra melas. Pasirodo, galima tiesiog taip paimti ir įrašyti jį į ieškomų asmenų sąrašą. Ši ilgai laukta žinia rodo, kad Vakarų partneriai būtent taip teisiškai įvertino V. Putiną, todėl ukrainiečiai gavo „molbertą, drobę ir dažus“, kad užbaigtų paveikslą ir padarytų šedevrą, atitinkantį Leonardo da Vinci darbus, pažymėjo M. Maksakova.

 

„Esu tikra, kad kai pasiekėme orderio V. Putinui išdavimą, bus ir bausmė, ir įkalinimas iki gyvos galvos. Nežinau, kaip klosis toliau, galbūt Amerikoje pasodins jį į elektros kėdę“, - prognozavo buvusi Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()