[ŽT] „Išdavė vienas bruožas“. Žvalgyba skelbia, kodėl Mariupolyje buvo visai ne Putinas (video)  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos atstovas Andrejus Jusovas neigė galimybę, kad V. Putinas vaikščiojo vakarinėmis Mariupolio gatvėmis. Ir paaiškino, kodėl.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialus Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos atstovas užtikrintai pareiškė, kad filmuotoje medžiagoje apie Rusijos Federacijos prezidento vizitą Mariupolyje buvo matomas visai kitas asmuo, bet ne tikrasis V. Putinas.

Andrejaus Jusovo nuomonę, kodėl galima užtikrintai teigti, kad V. Putino nebuvo Mariupolyje, galima rasti „YouTube“ vaizdo įraše.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos atstovas spaudai sakė: „Neturime įrodymų, kad šis žmogus buvo Vladimiras Putinas“. Jis išvardijo ženklus, pagal kuriuos nesunkiai galima atpažinti tikrąjį V. Putiną, kurie pabrėžia, kad Mariupolyje buvo dubleris. Jo nuomone, tas asmuo tik atrodė kaip V. Putinas, kas pastebima vaizdo įraše, tačiau nėra tiksliai žinoma, ar tikrasis Rusijos Federacijos prezidentas yra gyvas.

 

Jei taip, tada jis bendrauja su žmonėmis tik dideliu atstumu, viena ranka pastebimai dreba, o jei nėra šių ir kai kurių kitų ženklų, tai ne jis, o jo antrininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: