„Putinas šokiruotas, ką sužinojo apie Lukašenką. Skubiai sušaukti pasitarimai“ (Foto)  ()

Putinas net nežinojo, kokia bloga Lukašenkos sveikata.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-12 „Putinas šokiruotas, ką sužinojo apie Lukašenką. Skubiai sušaukti pasitarimai“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„General SVR“ skelbia, kas nutiko karinio parado užkulisiuose.

„Ar Putinas pralenks Lukašenką?“, – retoriškai klausia „General SVR“.

Incidentas su Lukašenka kariniame parade Maskvoje suglumino Putiną. Jis surengė keletą vaizdo konsultacijų šiuo klausimu.

„Parade pamatęs Lukašenką Vladimiras Putinas suprato, kad net apytiksliai nežino, kokia bloga Lukašenkos sveikata. Putinas manė, kad Lukašenkos liga tėra gudrybė, kurią galima panaudoti kaip priedangą jo atsisakymui apsilankyti ar pasikalbėti telefonu.

Prezidentas niekada nepatikėdavo pranešimais, kad Lukašenka sunkiai serga, ir laikė tai sumaniu „bulvių briedžio“ (taip Putinas vadina Lukašenką) žaidimu, kuris gali apgauti bet ką, tik ne jį. Tačiau šį kartą prezidentas nustebo, kaip viskas yra blogai.

Artimos Lukašenkos mirties galimybė, Putino nuomone, yra didžiulė problema. Baltarusijos kontrolės praradimas ir šalies praradimas iš savo įtakos sferos yra Rusijos prezidento košmaras.

Putinas aptarė galimus variantus, kaip po Lukašenkos mirties išlaikyti Baltarusijos Respubliką savo įtakos sferoje ir padarė išvadą, kad tik visiškas šios šalies įtraukimas į sąjunginę valstybę, tiksliau – faktinis prisijungimas prie Rusijos, kaip Rusijos Federacijos subjekto, yra vienintelis geras variantas.

 

Be to, Rusijos prezidentas mano, kad Lukašenkos paskirtam įpėdiniui neturi būti leista jį pakeisti ir, kad visi jo (Lukašenkos) sūnūs turi būti visiškai kontroliuojami Rusijos, kol nebus baigti visi procesai. Visoms Baltarusijos saugumo pajėgoms, anot Putino, turi būti garantuotas jų saugumas, statusas ir turtas, o po integracijos jos turi būti perskirstytos Rusijos regionams.

Putinas sakė manantis, kad yra juokinga tai, jog pavyks pergyventi Lukašenką. Pats Putinas vakar nesurengė normalaus susitikimo su karinio bloko vadovybe ir, išklausęs nepilną pranešimą, nutraukė bendravimą.

Prezidentas vakare vėl skundėsi silpnumu, galvos svaigimu, pilvo skausmais ir pykinimu. Kol kas gydymas neduoda tokio efekto, kokio tikėjosi gydytojai“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(11)
(120)

Komentarai ()