„Dėl Lukašenkos į Minską skubiai atskrido Putino „Falcon“. Spėjama, kas vyksta (Video)  ()

Baltarusijos liaudies antikrizinio skyriaus vadovas Pavelas Latuško patvirtino, kad A. Lukašenka sunkiai serga.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-16 „Dėl Lukašenkos į Minską skubiai atskrido Putino „Falcon“. Spėjama, kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Opozicijos politikas Pavelas Latuško prabilo apie nepripažinto Baltarusijos prezidento nebuvimo viešumoje priežastis.

Baltarusijos valstybės veikėjas išsakė faktus, patvirtinančius, kad Lukašenka turi rimtų sveikatos problemų. Pavelo Latuško interviu galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Pavelas Latuško pasakė: „Ką mes turime šiandien? Turime tai, kad vakar į Minską atskrido (pagal vieną iš „Telegram“ kanalų), V. Putino „Falcon“ eskadrilė, nusileido Minske, ir yra prielaida, jog atvyko gydytojai iš Maskvos“.

Pavelas Latuško pasidalijo dar viena prielaida dėl Baltarusijos diktatoriaus sveikatos būklės: „Mūsų komandos teigimu, A. Lukašenka serga sunkia virusine liga, dėl kurios iš tikrųjų kilo komplikacija (infekcinis miokarditas ar kažkas panašaus). Paprasčiau tariant, jam skauda širdį. Bet faktas, kad spaudos tarnyba komentarų neteikia... Be A. Lukašenkos sutikimo negalima komentuoti jo sveikatos būklės, vadinasi, sutikimo neduoda, arba negali susitarti dėl komentarų“. 

 

„Matome, kad situacija nestandartinė, aišku, jog jam kažkas darosi. Yra informacijos, kad jį neva net ištiko infarktas. Vakar automobilių kortežas nuvyko į jo vardo kliniką. Ar A. Lukašenka liko reanimacijoje ar ne, tai kol kas irgi nežinoma“, – reziumavo Baltarusijos liaudies antikrizinės valdybos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(3)
(15)

Komentarai ()