„Situacija labai rimta ir pavojinga.“ Lukašenkai reikia operacijos, diktatorius panikoje  ()

Kelias pastarąsias savaites buvo kalbama apie Aleksandro Lukašenkos sveikatos problemas. Diktatoriui reikia nugaros ir kelio operacijos. Be to, neteisėtas Baltarusijos lyderis turi didelį cukraus kiekį kraujyje ir yra nutukęs.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-27 „Situacija labai rimta ir pavojinga.“ Lukašenkai reikia operacijos, diktatorius panikoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ papasakojo Baltarusijos opozicijos politikas, Liaudies antikrizinės valdybos narys Pavelas Latuško.

Jis paaiškino, kodėl Lukašenka neskuba gydytis.

Latuško pažymėjo, kad Lukašenka bijo nepabusti po stuburo operacijos ar likti paralyžiuotas. Jis bijo vykti net į Maskvą, niekuo nepasitiki, atlieka patikrinimus. Diktatorių saugo daugiau nei 2 tūkst. žmonių.

„Situacija labai rimta ir pavojinga. Lukašenka labai bijo. Tokia baimė jam kilo po 2020 m. ir sustiprėjo, kai „įstojo“ į karą prieš Ukrainą. Jam operacijos reikia jau seniai. Tačiau nuo 2020-ųjų jis labai užsiėmęs vidinėmis problemomis, kurias sukūrė dėl suklastotų rinkimų. Baltarusijoje tęsiasi represijos“, – sako Latuško.

Liaudies antikrizinės valdybos narys pabrėžė, kad Lukašenka vis tiek bus priverstas atlikti šią operaciją. Tačiau Baltarusijoje jis to padaryti negali.

Jis teigė, kad Baltarusijos diktatorius vykdo totalias represijas prieš gydytojus, todėl specialistai verčia išvykti iš Baltarusijos. Valstybei trūksta daugiau nei penkių tūkstančių gydytojų. Vien pernai į Lenkiją išvyko daugiau nei tūkstantis specialistų.

 

Latuško pasiūlė, kad Lukašenka galėtų vykti gydytis į Jungtinius Arabų Emyratus. Ten diktatorius slepia visus savo pinigus, o jo sūnus Viktoras gyvena šioje valstybėje. Be to, neteisėtas Baltarusijos vadovas operuotis gali vykti į Kiniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(15)
(-12)

Komentarai ()