Rublis biržoje tebeauga  (0)

Rusijos valiutos kursas, lyginant su doleriu ir euru ir toliau auga. 16:52 Maskvos biržoje doleris kainavo 54,82 rub. Europos valiuta – 67,27 rub.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valiuta tebeauga. Antroje dienos pusėje rublio augimas paspartėjo ir grįžo į gruodžio pirmos dalies lygį. Taip nutiko po to, kai Kinija pranešė apie pasirengimą, esant būtinybei, teikti Rusijai pagalbą, o taip pat dėl korekcinio naftos kainų pakilimo ir mokestinio periodo šalyje.

Analitikai perspėja, kad valiutos pakilimas gali būti trumpalaikis. Vidutinės trukmės rublio perspektyvos tebelieka neigiamos.

Brokerių kontoros „Ekspres“ ekspertas Ivanas Kopeikinas pakomentavo susidariusią situaciją informacinei agentūrai TASS. Jo žodžiais tariant, ryžtingas rublioo augimas visai tikėtinas. Tačiau artimiausiu metu, eksperto nuomone, labiausiai tikėtinas konsolidacijos ir netgi nedidelio dolerio augimo scenarijus.

Praeitą savaitę, gruodžio 16 d. valiutų kursai pasiekė rekordines aukštumas. Biržoje už vieną eurą siūlė kiek daugiau, nei 100 rublių, o doleriu buvo prekiaujama kiek daugiau, nei už 80 rublių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Input.lt
Input.lt
(18)
(6)
(12)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: