Masiškai plintantis video, sukėlęs tikrą audrą: karaliaus Karolio III inauguracijos ceremonijos metu nutiko nejaukus momentas (Video)  ()

Ketvirtadienį mirus karalienei Elžbietai II, Sosto perėmimo taryba šeštadienį oficialiai paskelbė karaliumi Karolį III. Bet ceremonijos metu nutiko nejaukus momentas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-11 Masiškai plintantis video, sukėlęs tikrą audrą: karaliaus Karolio III inauguracijos ceremonijos metu nutiko nejaukus momentas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete masiškai pasklido vaizdo įrašai, kuriuose naujasis monarchas – karalius Karolis III per ceremoniją, per kurią jis buvo oficialiai paskelbtas karaliumi, buvo užfiksuotas suirzęs ir įsakmus ant karališkųjų padėjėjų.

Ketvirtadienį mirus karalienei Elžbietai II, Sosto perėmimo taryba šeštadienį oficialiai paskelbė karaliumi Karolį III. Tačiau likus kelioms akimirkoms iki akto pasirašymo, monarchas turėjo įnirtingai gestikuliuoti padėjėjams, kad nukraustytų stalą, ant kurio jis turėjo užrašyti dokumentus.

Klipe karalius Karolis atrodė suirzęs, kad ant mažo stalo turėjo tilpi ir rašalinė ir didelio formato dokumentai. Jis parodė padėjėjams, kad nukraustytų stalą – daiktai buvo perdėlioti.

 

Kai dokumentai buvo padėti, karalius Karolis vėl davė ženklą padėjėjui (titulinėje nuotraukoje), kad jis nuimtų rašiklio dėžutę nuo stalo, suteikdamas jam vietos pasirašyti istorinį dokumentą.

Ši nejauki akimirka patraukė kelių socialinių tinklų vartotojų dėmesį. Kai kuriems ši akimirka atrodė juokinga, kitiems ji atrodė stebėtinai panaši į „Pirma diena darbe ir jis jau pavargo“. „Atsižvelgiant į situaciją, aš taip pat susierzinčiau“, – pridūrė kitas vartotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(10)
(1)

Komentarai ()