[Žinios trumpai] Karstas su karalienės Elžbietos II kūnu išvyko į paskutinę kelionę: tiesioginė transliacija internetu (Video)  (1)

JK karalienės laidotuvės numatytos rugsėjo 19 d.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-11 [Žinios trumpai] Karstas su karalienės Elžbietos II kūnu išvyko į paskutinę kelionę: tiesioginė transliacija internetu (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karstas su Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II kūnu sekmadienį, rugsėjo 11 d., buvo išneštas iš Balmoralo pilies Škotijoje. Jis nuvežamas į oficialią britų monarcho rezidenciją Edinburge.

Apie tai praneša „Sky News“ .

Pažymima, kad karsto išvežimas iš Balmoralio įvyko 12 val. Atsisveikinti su karaliene visi galės pirmadienio, rugsėjo 12 d., vakarą. Dešimtys tūkstančių britų jau užėmė pozicijas maršrute.

Pirmiausia karstas atkeliaus į Edinburgo pilį, kad vietiniai darbuotojai galėtų atsisveikinti su karaliene. Po to jis bus perkeltas į Šv.Edigijaus katedrą. Kūną lydės naujasis karalius Karolis III ir jo žmona.

 

Atsisveikinimo ceremonija kruopščiai suplanuota. Jis baigsis karalienės laidotuvėmis Vestminsterio abatijoje rugsėjo 19 d. Ši diena bus oficiali šventė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)