Pamatykite! Beprotiško įsiūčio apimtas Urugvajaus futbolininkas tiesiog vienu smūgiu iškerta VAR sistemą (Video)  ()

Edinsonas Cavani išlaisvino savo pyktį dėl ankstyvo Urugvajaus pasitraukimo iš pasaulio čempionato ant aikštės VAR monitoriaus, kai jo komanda paliko aikštę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-03 Pamatykite! Beprotiško įsiūčio apimtas Urugvajaus futbolininkas tiesiog vienu smūgiu iškerta VAR sistemą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Cavani 65-ąją minutę pakilo nuo atsarginių žaidėjų suolo ir pakeitęs Luisą Suarezą, tačiau nesugebėjo įmušti trečio įvarčio Urugvajaus komandai ir buvo vienas iš daugelio žaidėjų, kurie po rungtynių apsupo teisėją.

Tačiau visas Cavani įniršis buvo nukreiptas į VAR ekraną – įsiutęs „Valencia“ puolėjas vienu smūgiu numetė jį ant žemės, kai ėjo pro jį pakeliui į persirengimo kambarį su savo komandos draugais.

Netrukus po paskutinio švilpuko socialinėje žiniasklaidoje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Urugvajaus komanda žygiuoja iš nevilties į rūbinę.

Tada buvęs „Manchester United“ puolėjas atsitraukė nuo linijos, norėdamas išlieti savo pyktį, numesdamas ekraną ant grindų, o paskui toliau keliavo į persirengimo kambarį.

Neaišku, ar monitoriui buvo padaryta žala.

Po rungtynių Cavani elgesys atkreipė ekspertų dėmesį, o Ianas Wrightas ir Joe Cole'as kritikavo veterano puolėjo požiūrį.

 

„Koks baisus vaikinas!“, - sakė Wrightas ITV eteryje.

„Tai baisus elgesys“, - pridūrė Cole'as. „Jaučiate nusivylimą, bet turite išlaikyti ramybę“.

„Jūs turite atsakomybę, pasaulis žiūri, vaikai žiūri, tai buvo šeši žaidėjai aplink teisėją, tai nėra geras vaizdas“.

Urugvajaus futbolininkai jautėsi nuskriausti po to, kai jiems nebuvo skirtas 11 metrų baudinys už Darwino Nunezo ir Alidu Seidu susidūrimą.

Po rungtynių dėl to beveik visa 26 žmonių Urugvajaus komanda vijosi teisėją ir jo padėjėjus iš aikštės ir tuneliu, lydima nenumaldomo protesto srauto.

 

Tiek Cavani, tiek nuolatinis gynėjas Jose Maria Gimenezas buvo nubaustas už protestus.

O įnirtinga reakcija į jų ankstyvą pasitraukimą sukėlė kritiką socialinėje žiniasklaidoje – Chrisas Suttonas pasakė: „Kaltas žaidimas. Cavani apgaudinėja bandydamas laimėti baudinį, o tada jis ir jo komandos draugai kaltina teisėją... Urugvajus yra blogi pralaimėtojai!“.

Nepaisant to, kad laimėjo labai lauktą H grupės finalą prieš senus priešus Ganą – dėl dviejų pirmojo kėlinio Giorgian de Arrascaeta smūgių – Urugvajus  buvo eliminuotas Pietų Korėjos sąskaita.

Legendinis puolėjas Suarezas taip pat verkė, kai jo komanda pasitraukė iš turnyro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: