[Žinios trumpai] Meksikoje aptiktas paslaptingas metalinis rutulys, nukritęs iš dangaus – NSO sąmokslo teoretikai tiesiog pasiuto (Foto)  ()

Remiantis pranešimais, sferos išorėje yra kodas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paslaptingų metalo gabalų gerbėjai džiaugiasi: Meksikoje buvo rastas didelis metalinis rutulys, paskatinęs žmones spėti, kad tai ateivių erdvėlaivio dalis (taip pat ir daug pagrįstesnių spėlionių).

Sfera, kurią meteorologas Isidro Cano „Facebook“ įraše apibūdino kaip „labai kietą plastiką arba įvairių metalų lydinį“, pasirodė medžio viršūnėje į šiaurę nuo Verakruso miesto. Pasak Cano, liudininkai matė, kaip rutulys „krenta iš dangaus“, skleidžia triukšmą, bet be ugnies.

Rašydamas nerimą keliančiomis didžiosiomis raidėmis, jis paaiškino, kad žmonės „NETURĖTŲ LIESTI IR ARTINTIS, KOL JOS NEAPŽIŪRĖS SPECIALISTAI“, pridūrė: „JI GALI BŪTI RADIOAKTYVI“.

Tolesniame įraše jis nurodė „kodą“ rutulio išorėje ir pakartojo, kad ji „NETURĖTŲ BŪTI ATIDAROMA“, nors taip pat tvirtino, kad nėra jokių akivaizdžių angų, kur rutulys galėtų atsidaryti.

 

Pirmadienį Cano paaiškino, kad „artefaktą“ 3:15 val. vietos laiku pašalino gerai apmokyta ir specializuota komanda, kad ji būtų išvežta už Meksikos sienų.

Nors jo sekėjai pirmenybę teikė teorijoms nuo NSO iki drakono kiaušinių, Cano pirmenybę teikė kosminių šiukšlių teorijai, bent jau savo pradiniame pranešime.

Kalbant apie tai, kas tai buvo, galima pagrįstai spėti, kad tai galėjo būti meteorologinis balionas arba tikros kosminės šiukšlės. Savaitgalį Kinijos raketa „Long March 5B“ nukrito atgal į Žemę, jos gabalai buvo rasti Borneo ir Filipinuose, o anksčiau liepos mėnesį Australijos ūkininkas savo laukuose rado didelį gabalą, kuris atrodo yra „SpaceX“ raketos dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(7)
(20)

Komentarai ()