[Žinios trumpai] „Jis aštuonkampis!" Skelbiama, kas įsiveržė į Amerikos oro erdvę (video)  ()

Tai jau ketvirtas objektas, numuštas per savaitės laikotarpį, po to, kai kiti buvo sunaikinti Aliaskoje ir Kanadoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 [Žinios trumpai] „Jis aštuonkampis!" Skelbiama, kas įsiveržė į Amerikos oro erdvę (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV kariuomenė sunaikino dar vieną neatpažintą skraidantį objektą, šį kartą virš Hurono ežero Mičigano valstijoje.

Išlikę anonimiški, su „Reuters" kalbėję pareigūnai atsisakė apibūdinti naujausio objekto išvaizdą; tačiau vėliau vienas aukšto rango JAV pareigūnas jį įvardijo kaip aštuonkampę struktūrą.

Jie taip pat nepasakė, ar jis galėjo manevruoti ar tiesiog plūduriavo oro srovėse.

Kongreso narė Elissa Slotkin „Twitter" paskelbė, kad šį elementą „numušė JAV oro pajėgų ir nacionalinės gvardijos pilotai".

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5879 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Prieš išsiunčiant lėktuvus perimti ir bandyti identifikuoti objektą, JAV ir Kanados pareigūnai užblokavo tam tikrą oro erdvę virš ežero, netoli Kanados sienos.

 

Prieš savaitę Pietų Karolinoje numuštas Kinijos „šnipinėjimo" balionas, pasak Baltųjų rūmų, nepriminė anksčiau sunaikintų paslaptingų objektų virš Aliaskos ir Kanados.

 

Pasak Nacionalinio saugumo tarybos pareigūno, jie buvo „daug mažesni", tačiau negalima jų tiksliai apibūdinti, kol nerastos nuolaužos.

Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau paskelbė, kad paieškos grupės ieško daikto, kuris buvo anksčiau numuštas virš jo šalies teritorijos, kad nustatytų, kam jis skirtas.

J. Trudeau įsakymu JAV naikintuvas F-22 jį numušė šeštadienį virš šiaurės vakarų regiono kalvoto ir retai apgyvendinto Jukono.

Anita Anand, Kanados gynybos ministrė, atsisakė spėlioti apie objekto kilmę.

Nors ji teigė, kad jis buvo mažesnis nei Kinijos oro balionas, kuris buvo numuštas prie Pietų Karolinos krantų, ir apibūdino jį kaip cilindro formos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(7)
(100)

Komentarai ()