Beprotybė neša pelną: prekyboje jau pasirodė odinės kepurėlės su folija apsaugai nuo 5G spinduliuotės ir ties tuo tikrai neketinama sustoti  (8)

Gudrus reklaminis triukas socialiniame tinkle „Facebook“ žaibiškai išpopuliarino odos gaminių įmonę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-06-12 Beprotybė neša pelną: prekyboje jau pasirodė odinės kepurėlės su folija apsaugai nuo 5G spinduliuotės ir ties tuo tikrai neketinama sustoti  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Išskirtiniai Gaminiai iš odos“ pavadintoje paskyroje gegužės pabaigoje pasirodė skelbimas, akimirksniu tapo interneto sensacija: „Odinės kepurėlės su filtru nuo Elektromagnetinės Spinduliuotės 5G. Gaminiai gali skirtis siūlių dizainu, odos spalva. Vidinėje pusėje Elektromagnetinę spinduliuotę blokuojantis ekranas. Apsauga galvai 99%. Dydžiai 6, 9, 12“ – skelbiama įraše.

Šalia reklaminio skelbimo puikuojasi iliustracija – odos kepurėlė, kurios vidinėje pusėje įsiūta folijos juosta.

25 eurus su siuntimu kainuojanti odinė kepurėlė netruko sudominti internautus. Paskyroje po skelbimu esančių komentarų skaičius perkopė kelis šimtus.

Odos gaminiais prekiaujančios įmonės atstovas, panoręs neskelbti savo vardo, Alfa.lt atskleidė, kad mintis prekiauti tokiomis kepurėlėmis kilo dėl to, kad jų bendrovei ėmus gaminti odinius respiratorius į juos ėmė kreiptis asmenys su prašymais pasiūti ir nuo 5G apsaugančias kepures.

Vyro teigimu jau parduota apie 50 tokių gaminių, tačiau ties tuo neketinama sustoti. Šiuo metu įmonė gauna užklausas dėl specialių nuo spinduliuočių apsaugančių antklodžių gamybos. Paskyroje esantiems komentatoriams buvo žadamos ir apsauginės šlepetės.

5G spinduliuotė neva išlydanti žmogaus smegenis ir kitaip kenkianti organizmui – viena populiariausių sąmokslo teorijų, įtin išpopuliarėjusi prasidėjus pandemijai. Pseudomokslinius straipsnius cituojantys entuziastai tikina, kad visuotinis karantinas buvo specialiai įvestas tam, kad „suvaryti į namus žmonės netrukdytų statyti 5G bokštų“.

Tokios sąmokslo teorijos jau nebeatrodo nekaltos, nes įvaioriose šalyse kovos prieš 5G entuziastai ėmėsi deginti mobiliojo ryšio bokštus. Tačiau iš masinės psichozės norintys pasipelnyti prekybininkai nesnaudžia ir skuba pasiūlyti ne vieną priemonę, neva apsaugančią nuo pavojingos spinduliuotės.

Rinkoje pasirodė net 24 eurus kainuojantys skydai mobiliesiems telefonams ir wifi maršrutizatoriams.

„Šiai dienai elektromagnetinis laukas dar kitaip vadinamas: „Tyliuoju žudiku“ vis labiau apsupa mūsų gyvenimus. Yra daugybė mokslinių straipsnių bei vaizdinės medžiagos, kurie įrodo šių įrenginių daromą žalą mūsų organizmams. Labiausiai yra pažeidžiami maži vaikai. Todėl mes sukūrėme apsaugą nuo šių įrenginių tam, kad galėtume sumažinti jų poveikį mūsų organizmams“ – bando įbauginti prekeiviai.

Progą dar labiau patuštinti kišenes bandant apsisaugoti nuo 5G turi britų lengvatikiai. Jie už beveik 300 eurų gali įsigyti USB raktą primenantį įrenginį, kuris sukuria mistinį skydą ir apsaugo visus namus nuo bet kokios rūšies spinduliuočių.

Kaip rašoma prekės pristatymo puslapyje, įrenginys „suteikia apsaugą namams ir šeimai, nes sukuria dėvimą holografinį katalizatoriaus nano-sluoksnį, kurį galima dėvėti arba laikyti šalia išmaniojo telefono ar bet kurio kito eletrinio, spinduliuotę ar elektromagnetinį lauką skleidžiančio įrenginio. Kvantinių osciliacijų būdu šis „5GBioShield“ USB įrenginys subalansuoja ir harmonizuoja trikdančius dažnius, atsirandančius iš elektrinio smogo, kurį generuoja tokie įrenginiai, kaip nešiojamieji kompiuteriai, belaidžiai telefonai, „Wi-Fi“ ryšys, planšetiniai kompiuteriai ir pan“, – vardinami produkto privalumai.

Taip pat už 50 svarų į pagalbą bijantiems spinduliuotės gali atskubėti bioenergetikai – tiek naiviems pirkėjams atsieis „specialios energijos įkrauta apyrankė, apsauganti aurą nuo pavojingojo 5G net trejus metus“.

Interneto platformoje Amazon.com tik už 50 dolerių galima nusipirkti „Sertifikuotą elektromagnetinių laukų apsaugos ir energijos lauko patobulinimo įtaisą. Tiesa, tiek pat teks atseikėti už stebuklingo daikto siuntimą iki Lietuvos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai (8)