Apokaliptinės Vangos ateities prognozės 2022 metams: nuo paslaptingojo „Oumuamua“ iki „Facebook“ kuriamos „Metaverse“ (Foto, Video)  (8)

Kaip žmonės gali numatyti ateitį? Daugelis žmonių studijuoja astrologiją ir mano, kad planetos ir kiti dangaus kūnai turi įtakos Žemei ir mūsų asmenybėms. Tačiau per visą žmonijos istoriją buvo ypatingų žmonių, kurie turėjo galią pasakyti, kas nutiks toliau (arbe ne).


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-12-20 Apokaliptinės Vangos ateities prognozės 2022 metams: nuo paslaptingojo „Oumuamua“ iki „Facebook“ kuriamos „Metaverse“ (Foto, Video)  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir Nostradamas, kitas garsus pranašas yra Vanga arba Baba Vanga (Vangelija Pandeva Gušterova) – bulgarė, gimusi 1911 m. dabartinėje Šiaurės Makedonijoje. Ji apako per audrą būdama 12 metų ir nuo tada pradėjo matyti ateities vizijas.

Nuo tada ji tikėjo, kad jai buvo suteikti psichiniai ir gydomieji gebėjimai. Daugėjant jos sekėjų, ji tapo žinoma kaip „Balkanų Nostradamas“. Nors ji mirė 1996 m., būdama 84 metų, ji tariamai išprognozavo daugelį įvykių, įskaitant pasaulio pabaigą 5079 m.

Jos pasekėjai tiki, kad ji iš anksto numatė apie visuotinį atšilimą ir 2004 m. cunamį Pietryčių Azijoje. Jie taip pat sako, kad ji išpranašavo 2001 m.rugsėjo 11-osios teroro atakas JAV.

Ji taip pat teisingai numatė, kad 44-asis JAV prezidentas bus afroamerikietis (Barakas Obama). Tačiau ji neteisingai pasakė, kad jis gali būti paskutinis JAV prezidentas. Be to, ji sakė, kad „didysis musulmonų karas“ užbaigs islamo kalifatą iki 2043 m. Daug sąmokslo teoretikų teigė, kad ISIS iškilimas yra šio būsimo įvykio įrodymas.

 

Ir netrukus prieš mirtį ji pareiškė, kad 10 metų akla mergaitė Prancūzijoje paveldės jos psichinius sugebėjimus ir paskelbs apie save pasauliui. Tačiau daugelis Babos Vangos artimų žmonių, kai ji buvo gyva, tvirtino, kad kai kurių internete sklandančių pranašysčių ji nepasakė.

Dabar ji paliko keletą niūrių prognozių 2022 metams.

Šešios Vangos prognozės 2022 metams

Žemės drebėjimai ir cunamiai

Kai kalbame apie pasaulio prognozes, atrodo, kad stichinės nelaimės visada yra šalia. Baba Vanga prognozavo, kad 2022 metais keliose Azijos šalyse ir Australijoje kils „intensyvūs potvyniai“.

 

Dar viena pandemija

Anot bulgarės, 2022 metais tyrėjų komanda Sibire aptiks mirtiną virusą, kuris iki šiol buvo įšalęs amžinajame įšale. Ir, žinoma, dėl klimato kaitos virusas ištrūks ir paveiks visą planetą.

Geriamojo vandens trūkumas

Mistikė prognozavo, kad kitais metais daugelį miestų ištiks geriamojo vandens trūkumas. Tai turėtų politinių pasekmių, nes daugelis valstybių bus priverstos ieškoti kitų sprendimų.

Ateivių invazija

Ta skamba kaip mokslinės fantastikos filmas. Pasak bulgarų mistikės, asteroidą, kuris turi pavadinimą („Oumuamua“), ateiviai pasiųs ieškoti gyvybės Žemėje. Tačiau tai nebūtų draugiškas kontaktas - ateiviai gali paimti žmones į nelaisvę.

Tęsinys kitame puslapyje:

Pasidalinkite su draugais
(94)
(49)
(45)

Komentarai (8)