Kviečiame į MIDI: IT įmonės dalinsis patirtimi, o studentai turės galimybę išbandyti save kurdami kompiuterinius žaidimus  (0)

Šiemet, balandžio 16 - 24 dienoms Vilniaus Universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto studentai organizuoja jau 35-ąsias fakulteto dienas – MIDI. Žinoma, tai nereiškia, kad šis renginys skirtas tik tiksliųjų mokslų mėgėjams, nes Matematikų ir informatikų dienų renginių spektras itin platus: nuo pirmą kartą MIDI istorijoje organizuojamos jungtinės konferencijos iki visą šventę vainikuosiančios MIDI Roko Operos. Tad kodėl verta dalyvauti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 17-ąją MIDI pakvies į konferenciją. Marius Repšys, Timūras Augucevičius, Algirdas Kaušpėdas, Jurgis Didžiulis, Andrius Užkalnis – ir tai tikrai nevisos įdomios asmenybės, su kuriomis bus galima padiskutuoti bei išgirsti šį tą įdomaus. Pranešėjai atskleis sėkmingos karjeros paslaptis, dažniausiai daromas klaidas ir tai, kaip pasipriešino visuomenės nustatytai tvarkai. Renginyje pranešimus pristatys ir įmonių atstovai:

  • Neurotechnology „Biometrija ir jos taikymai;
  • Affecto „Keistas pranešimas“;
  • Asseco „Pagrindinės Lietuvoje vykdomų IT projektų sprendimų tendencijos ir kompetencijos“;
  • Barclays „STARTuok su Barclays technologijų centru“;
  • Swebank „Mobiliosios aplikacijos – banko ateitis“;
  • Adform „Cookies in Adform“;
  • Insoft „Startup‘o kelias“.

Tos pačios dienos vakare kompiuterinių žaidimų mėgėjai galės patys mėginti sukurti žaidimą. Net 24 valandas vyksiantis renginys GameJam mes iššūkį dalyviams pagal duotą temą sukurti kuo geresnį ir įdomesnį kompiuterinį žaidimą, o nugalėtojai bus apdovanoti Microsoft ir Unity prizais. Neketinantiems žaidimų kurti MIDI balandžio 23-ą dieną siūlo dalyvauti kompiuterinių žaidimų turnyre, kur dalyviai galės grumtis League of Legends, Quake, Hearthstone bei CS:GO turnyruose.

Šiemet tradiciškai MIDI užbaigsianti jau 16-oji Roko Opera „Proto_Tipas“ skatins spręsti akademines problemas visiems kartu. Scenoje išvysite viską – nuo kasdienių rūpesčių, egzistencijos klausimų iki jau įsisenėjusių bėdų, kurios šiandien yra ypač aktualios ir vis garsiau diskutuojamos. Visa tai perteiks tie, kurie su įvairiais rūpesčiais susiduria kasdien – studentai. Jie bandys įsikūnyti į personažus, kamuojamus kasdienės sistemos, stereotipų ir siekiančius idealų.

Bilietus į MIDI Roko Operą jau galima įsigyti internetu Bilietų pasaulyje bei Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakultete.

Ir tai tikrai ne viskas! Daugiau informacijos rasite www.midi.lt bei MIDI Facebook’e.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: