TOP 10: geriausi išmanieji telefonai 2016 m. vasarai  (10)

Tradiciškai kiekvieną ketvirtį pristatome geriausių išmaniųjų telefonų pasirinkimo TOPą. Šį kartą jis sudarytas apibendrinus išsamias Vokietijos žurnalistų rekomendacijas, gautas iš jų tyrimų ir apžvalgų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turėkite omenyje, jog tai – geriausių dabar prekyboje esančių modelių sąrašas pagal technines charakteristikas, bet ne pagal kainą. Tad šie išmanieji tikrai nėra pigūs – jeigu jų kaina pasirodytų didoka, tuomet išeitis tėra viena: ieškoti tinkamų modelių biudžetinių telefonų segmente.

Nr.

Telefonas

Stiprybės ir silpnybės

Kur galima įsigyti

1

Samsung Galaxy S7

Šiuo metu šiam telefonui nėra lygių pagal jo technines charakteristikas, nuotraukų ir video kokybę bei bendrą valdymo patogumą. Daugelyje užsienio ir lietuviškų apžvalgų bei testų šiam išmaniam skiriamos pirmosios vietos. Tiesa, vertinant ekrano kokybę, Galaxy S7 nėra vienvaldis lyderis – apžvalgininkai pirmenybę teikia Sony Xperia Z5 Premium  ar LG G5 ekranui.  Taip pat norėtųsi ir kiek ilgiau ištveriančio akumuliatoriaus, tačiau iš visų šiame dešimtuke esančių modelių, geresnį akumuliatorių turi tik Samsung Galaxy S7 Edge.

Fortakas.lt, Skytech.lt

2

Samsung Galaxy S7 Edge

Tai rimčiausias pirmosios pozicijos konkurentas, lenkiantis Galaxy S7 akumuliatoriaus ištverme ir prilygstantis jam valdymo patogumui. Tačiau vertinant skaitmeninių nuotraukų kokybę, šiek tiek daugiau ekspertų  simpatijų atiteko Galaxy S7. Tas pats nutiko ir su garso kokybe. Susumavus visus „taškus ant i“, Galaxy S7 Edge užėmė tvirtą antrąją vietą.

Fortakas.lt, Skytech.lt

3

LG G5

Labai daug diskusijų ir vertinimų sukėlęs telefonas, laikomas bene rimčiausiu konkurentu geriausiems „Samsung“ modeliams. Iš tikro taip ir yra – vertinant pagal ekraną, tai vienas iš geriausių telefonų rinkoje, nusileidžiantis tik Sony Xperia Z5 Premium. Taip pat jis pasižymi ypač puikiu valdymu, nors pagal technines charakteristikas yra truputi silpnesnis nei geriausi „Samsung“ modeliai. Kur kas silpnesnė LG G5 savybė, lyginant su pirmomis dvejomis pozicijomis – jo skaitmeninė kamera. Tai viena iš pagrindinių priežasčių, neleidusių šiam puikiam modeliui pakilti aukščiau.

Fortakas.lt, Skytech.lt

4

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB

Pernai metais išleistas modelis vis dar sėkmingai varžosi su dauguma pačių naujausių telefonų. Tai daug ką pasako apie kokybę, o turint omenyje, kad pernykščių flagmanų kainos ženkliai sumažėja, tai yra vienas iš simpatiškiausių modelių praktiškiems pirkėjams. Jis pasižymi puikiomis nuotraukomis ir labai geru valdymu. Tiesa, pagal akumuliatoriaus ištvermę kiek nusileidžia pirmaujantiems modeliams, bet ne taip stipriai, kad tai keltų rimtesnių problemų. Na ir žinoma, techninės charakteristikos jau nėra pačios geriausios, bet ko norėti iš metų senumo telefono?

Fortakas.lt, Skytech.lt

5

Samsung Galaxy S6 32GB

Dar vienas pernai metais pagamintas „Samsung“ flagmanas, labai nedaug tenusileidžiantis visiems aukščiau esantiems modeliams. Jis užtikrina puikiais nuotraukas, yra simpatiškai valdomas, pasižymi puikiu ekranu ir tik jo garso kokybė kiek ženkliau nusileidžia aukštesnėse pozicijose esantiems konkurentams.

Fortakas.lt, Skytech.lt

6

Sony Xperia Z5 Premium

Tai išskirtinis telefonas vertinant pagal ekrano kokybę ir techninius parametrus. Šiuo požiūriu turbūt nieko geresnio nerasite. Tačiau koją kiša akumuliatoriaus ištvermė bei ne itin aukštos kokybės skaitmeninė kamera.

Skytech.lt

7

HTC 10

Vertinant pagal apžvalgas, HTC 10 yra stiprus vidutiniokas flagmanų tarpe – neturi ypač stiprių privalumų, tačiau nėra ir ženklių  trūkumų: valdymas nėra toks idealus, kaip „Samsung“ modelių, tačiau skirtumas labai mažas; tas pats ir su ekrano kokybe bei akumuliatoriaus ištverme.

Fortakas.lt, Skytech.lt

8

LG G4

Dar vienas pernykštis flagmanas, lenkiantis daugelį naujų modelių. Įdomu tai, jog apžvalgininkų nuomone, LG G4 skaitmeninė kamera kur kas geresnė už LG G5. Tačiau kaip ir dera tikėtis, pagal ekrano kokybę ir techninius parametrus jau nusileidžia šių metų flagmanui. Šiuo metu tai vienas iš simpatiškų pasirinkimų tiems pirkėjams, kurie ieško kokybiškų, bet atpigusių telefonų.

Fortakas.lt, Skytech.lt

9

Sony Xperia Z5 Compact

Kaip ir "Sony" Xperia Z5 Premium pasižymi ypač puikiomis techninėmis charakteristikomis, labai patogiu valdymu, tik ženkliau atsilieka nuo kitų aukščiau esančių modelių pagal skaitmeninę kamerą bei akumuliatorių.

Fortakas.lt, Skytech.lt

10

Samsung Galaxy Note 4

Panašiai kaip HTC 10, Samsung Galaxy Note 4 neturi nei labai stiprių privalumų, nei didelių trūkumų. Tai idealus vidutiniokas, puikiai tiksiantis tiems, kam patinka „Samsung“ produkcija, bet aukščiau esantys modeliai kažkuo neįtinka.

Fortakas.lt, Skytech.lt




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(65)
(196)
(-131)

Komentarai (10)